sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Silja Line, pizzaa ja lätkää.

Oho, osoittautuipas jotenkin tapahtumantäyteiseksi viikonlopuksi.

Torstaina lähdettiin sinne laivalle iltasella, ja se oli aika kamalaa. Olen jo vuosia elänyt siinä valheellisessa luulossa, että Silja Linen paatit olisivat jotenkin laadukkaampia kuin Viking Line, mutta olinpa väärässä. Tuolla oli kaikki ihan riistohintaisen kallista, vesi maksoi baareissa 2e kun Viikkarilla on ilmaisia juomapisteitä siellä täällä. Hytit olivat ihan kelvottomat, Viikkarilla nekin on hintsan verran laadukkaammat (ja sieltä löytyy aina muutama ilmainen Marianne -karkki, hahaa). Siljalla irtotupakka-askin maksoivat kaikki 4e/kpl, kun Viikkarilla niiden hinnat vaihtelevat kepeästi jopa alle kolmen euron. Pyh.

Mutta Anna Puun keikka oli kyllä ihan kiva, Anna oli aika ihana! Seuraavana päivänä käytiin vielä kuuntelemassa The Knobin laulajan cover -bändi Coverfieldin keikka ja se kyllä pelasti koko kehnon risteilyn. Ei sillä, että biisit olisivat olleet jotenkin mieleeni, mutta se lavakarisma ja energia tarttui yleisöön, niin pakkohan siitä meiningistä oli tykätä!

Iltasella kotona duunailin vielä vegaanista pizzaa, siihen oli hyvä päättää reissu.

Tomaattimurskasoijarouhesettiä pohjalla, siihen päälle parsaa, oliiveja, tomaattia ja paprikaa ja koko komeuden kuorrutin juuston korvikkeella juustokkeella, joka on ihan superhelppo keitellä nopeasti kattilassa käyttövalmiiksi, nammm.

Laivalta. Oli pakko päästä maistelemaan. :I

Ostin jopa oman viinipullon, ohops! En liiemmin välitä punaviinistä, joten valkkaria siisen. Tuo oli tosin ihan liian imelää makuuni, mutta kun oli halpaa ja pullon design oli niin korni ja ruma, haha. Taustalla juustokkeet kattilassa odottamassa nesteitä ja keittelyä.

Lauantai-iltana suunnattiin Kupittaan halliin tsiigailemaan Vaasan Sport -lätkäjoukkueen peliä. TuToa vastaan siis pelasivat ja takkiin tuli vaasan pojille aika komiasti, mutta eipä se allekirjoittanutta niinkään kismittänyt. Fiiliksen vuoksi tuonne jaksan aina miehen mukana lähteä, on se fanikannattajakunta kyllä niin huikeaa että oksat pois. Ei minkään muun suomalaisen lätkäjoukkueen fanit kyllä laula yhtä monipuolisesti ja äänekkäästi kuin Sportin Red Army. Siinä TuTon kannattajien pikkuruinen "Tuu-To! *clap clap*" -kimitys kalpeni ihan täysin, kun Vaasan pojat kajauttivat rinnat rottingilla "kaduilla ja kaukaloissa Vaasa hallitsee", haha.

Mutta! Me saatiin se asunto Vaasasta mitä toivottiinkin! Jee! Muutto 30.10., can't wait! Vitsit, musta tulee pohojammaalanen, saaks olla innoissaan?-)

3 kommenttia:

  1. Jee, onnea teille uuteen asuntoon! :D
    Mä ainakin oon aina ihan innoissani uudesta kämpästä ja uuteen paikkaan muuttaminen on jännittävää!

    Tosi harmi, että Silja osoittautuikin pettymykseksi! Mäkin oon aina kuvitellut, että ne olis jotenkin laadukkaampi laivayhtiö kuin Viking Line... Mut hyvä tietää, että jos joskus tulevaisuudessa tulee suunniteltua risteilymatkaa, niin ei sit ainakaan Siljalla! x)

    Omnomnom, toi pizza näyttää niiin hyvältä! ♥

    VastaaPoista
  2. Mitä on juustoke? Taikakananmunan osaan tehdä mutta tuota en?

    VastaaPoista
  3. Niilo, juustoke on semmosta juuston korvikejuttua jota taiotaan oluthiivahiutaleista, mantelijauhoista, soijajauhoista, vedestä, öljystä ja perunajauhoista! Pizzan kuorrutteeksi sopii mainiosti, sekä esim. lasagneen. Kannattaa vilkaista vegaaniliiton sivuilta resepti, suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista