torstai 4. lokakuuta 2012

Hiuskriisi.

Viski kyylää mua keittiön ovelta kärsivän näköisenä käpälät mahan alle käännettyinä, ihan kuin olis jotain vailla... Hämmentävää, mut en aio antaa sen häiritä bloggaamistani.

Mutta kuulkaa! Mulla on huomenna varattuna aika ammattikoulun parturikampaamolle ja en kerta kaikkiaan tiedä että mitähän sitä sit tekis... Jotain on tehtävä, hajoaa pää tähän hirveään kuontaloon! Ei se muuten hirveä ole, onhan se kiva kun on niin pitkä ja kaikkea, saan nutturan ja letin ja ponnarin ja vaikka ja mitä... Mut... Kunnossapito on raivostuttavaa, tukkaa lähtee niin kovasti että pelkään kohta kaljuuntuvani ja lyhyempi malli olis kai helpompi ylläpidettävä. Mulla on ollut mooonen monta vuotta lyhyet hiukset, mutta nyt ne ovat ekaa kertaa sitten ala-asteen päässeet venähtämään nykyiseen mittaansa. Kieltämättä hieman sydänverta vuodatan leikkauksen eteen, mutta no. Nyt on muutoksen tuulien aika, ooh!

Käytin ruotsin kertaustunnin tänään hyödykseni ja piirsin erilaisia hiusmalleja. Ettehän te nyt toki hurjasti selvää noin pienestä tuhrusta saa, mutta käyttäkää mielikuvitustanne ja ehdotelkaa (hiusmalleja, ei rivoja)!
(Mini-me oikeassa alakulmassa päivittelee notta "OH THE HORROR" jos joku sitä erehtyy pohtimaan. Hirviä valinnanvaikeus!)

Ja jotta tämä merkintä saavuttaisi Kaikista Korkeimman Turhamaisuusasteen niin postaanpa vielä pärstäkuvia, jotta tiedätte minkälaisen nassun kanssa noita tukkamalleja ehdottelisitte. Tiedän että mulla on salaisia ihailijoita ja että seuraatte tätä blogia nimenomaan siksi kun olen vastustamatonta silmäkarkkia! niin naurettavan omahyväinen että voitte kaikessa paremmuudessa nauraa hohottaa partaanne!
Auttakaa nyt, hei. Tiedän että ootte siellä.

8 kommenttia:

 1. Rikottu pitkä malli - sanon mä! Oot upea. Ja sua on aina ihan parasta seurata. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kata, ihana, kiitos! Mä oon kyllä niin hukassa näiden hiusmallien kanssa, huh! Kiitos ehdotuksesta!

   Poista
  2. Musta se pitkä ja rikottu olisi semmoinen sopiva kompromissi :D Ei tarvitsisi leikata lyhyeksi ja saisi uutta mallia, vaikka uskon, että siinä missä pitkät hiukset sopii sulle sopisi varmasti lyhyetkin!

   Mutta siinä on aina se, että jos sitten haluaa takaisin pitkät. Tai mulle on käynyt niin. Ja pitkät on aina kivat. Tykkään itse kauheasti siitä, kun saa nutturalle ja ponnarille!

   Poista
  3. Joo, nuttura on kanssa se mistä en ehkä haluais luopua. Toisaalta taas mun latvat on jo niin surkeassa kunnossa että joka tapauksessa pitänee leikata aika runsaasti pois... We'll see. :/

   Poista
 2. Mä tykkään tosta vähemmän rikotusta mallista, mis on suorat piirteet, siis toi pitkä malli. Mut kyl sul varmasti toimis toi lyhytkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Oon sitä pitkää mallia pohtinutkin, polkkatukan ohella siis, mut... äh! Hirveän hankalaa päättää kun ei toisaalta tiedä yhtään että mitä haluais. :'D No, huomenna se selviää, tavalla tai toisella!

   Poista
 3. Pidä pitkänä ja leikkaa siistitty, rikottu tai joku vino kiva otsis! Sun hiukset on niin upeat pitkinä!

  Plus että olen kuullut jokaiselta kampaajalta jonka tunnen että ihmiset aina luulee lyhyiden hiusten olevan helpompia - niihinhän vasta tarviikin tököttiä että ne saa pysymään mallinsa mukaisesti. (Paitsi jos haluaa leikata siilin niin ei se haittaa.) Ja sit lyhyet hiukset jotka on leikattu johonkin malliin ja niitä ei ikinä laita ollenkaan ja ne vaan roikkuu "puhtaina" on vähän meh. Helpoiten pääsee pitkällä kun sen saa kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mua pelottaakin että jos vaikka leikkauttaisin kauan himoitsemani polkan ni sitä pitäis kuorruttaa lakalla varmaan joka välissä ja senkin jälkeen se näyttäis vaan lättänältä kypärältä. :I Hirveä valinnanvaikeus! Mutta kiitos kovasti ehdotuksestasi!

   Poista