sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Viime kuun parhaat.

Mun oli tarkoitus tehdä tämä marraskuun puolella ja sit se vaan jotenkin unohtui, mutta onneksi ei ole liian myöhäistä, hehe.

Viime kuussa parhautta oli ehdottomasti...

1. Jyväskylän reissu + Neil Gaiman: sain pitkästä aikaa luettua jotain muutakin kuin koulujuttuja, jes!
2. NaNoWriMo - osallistun taatusti uudestaan ens vuonna!

3. Filosofian tentin onnistuminen! Stressasin ihan älyttömästi sitä ja sit se menikin ihan parhaalla mahdollisella tavalla, huh. Tämä oli mulle iso juttu siksi, että kyseessä oli eka nk. "iso" kurssi ja eka numeroarvosana ja vitsit miten iloinen ja yllättynyt oon tästä! Nyt sit kohti seuraavia tenttejä ja haasteita, hui.
4. The Secret of Monkey Island: Special Edition!
Mies osti tämmösen pleikkarille ja koska oon ollut aina superhuono videopelinörtti vaikka olenkin osani videopeleistä pelannut, niin en kaikesta huolimatta ole pelannut näitä. No niinpä! Ensimmäistä olen pelannut jo yli puolet, vielä on kesken, mutta enköhän jossain vaiheessa malta pelata loppuun. Ihan tajuttoman vaikeeta, mutta vitsit miten mahtavaa dialogia! Parasta on, että vaikka tossa on ihan uudet grafiikat väännetty, niin nappia painamalla pystyy vaihtamaan sen perinteisen pikselimoodin päälle. Huikeeta.
Monkey Island -kuvat löytyivät Googlesta.

5. Netflix.
Meillä on ollut Netflix käytössä nyt viikon ikään kuin koeajalla ja siis... oon ihan koukussa. Tämän viikon aikana on tullut katsottua about sellaiset 30+n elokuvaa/dokkaria/standup-keikkaa. En osaa lopettaa, yhy!

6. Toinen veljistäni ja yksi yhteinen kaveri kävivät meidän luona kylässä 16.-18.11. ja se oli huikeeta, heh. Ei tosiaan tehty mitään kummempaa, pelattiin videopelejä (tai no, pojat lähinnä pelas), katsottiin muistaakseni yksi leffa, mutta mikäs sen mukavampaa. Ei aina tartte tehdä mitään erityislaatuista tai spessua.
The Impossible Game oli aika kovassa kulutuksessa tuona kyseisenä viikonloppuna. 41 yrityskertaa oli vielä aika pieni numero siihen, mitä se myöhemmin tuli olemaan... Raivostuttavan koukuttava. :'D En kokeillut itse, mut seurasin sivusta, josta kykenin tämän johtopäätöksen vetämään, haha.
(Hungry Giraffe oli kans sellainen, mitä tuli pelattua aika paljon tuona kyseisenä viikonloppuna, eh...)

7. Hankin uudet kengät!
No onhan tää aika tylsää mainita joku tämmönen, mutku sattuvat nyt vaan olemaan ihan hiton kivat ja lämpimät kengät!


JOULUKUU, nyt on hei joulukuu! Ostin (tai no ok, mies maksoi, hehe) ekologisesti joulukalenterin kirpparilta, koska löytyi halvalla jee ja tykkään tommosista pöljistä kuvakalentereista missä luukuista paljastuvat kuvat "maastoutuvat" maisemaan, heh.
No joo, se on joku viime vuoden partiolaisten kalenteri, eli ei ehkä ihan osu adventtiluukut kohdilleen, mutta ei se haittaa! Ja huom huom huom: partiolaisten kalentereissa on usein luukkuja marraskuun vikoillekin päiville, siksi noita on auki useampi kappale! En oo ollut malttamaton, siis!
Asiaankuulumaton kissakuva on aiheeseen kuulumaton, mutta mainitsemisen arvoinen: pojat harvoin mahtuu nukkumaan vierekkän esim. samalle nojatuolille, koska se menee aina tappeluksi ja johtaa lopulta siihen, että Vili pakenee rääkyen paikalta. Olin kännykän kanssa heti tietty sit sohimassa kun pyörylät torkkuivat eilen sulassa sovussa vierekkäin. Ah, mun vauvat.

Olen törmännyt todella monessa blogissa nyt siihen Naked Truth -haasteeseen, joka vissiin on aika muodikasta ja kantaakinottava tavallaan, enkä oikein ole osannut muodostaa minkäänlaista mielipidettä koko asiasta. Toisaalta olen halunnut osallistua, toisaalta taas en, koska olen melko turhamainen ja ajatus siitä että julkaisisin meikittömän kuvan pärstästäni blogissani tuntui aika epämukavalta. Mut sehän se pointti taiskin olla. En mä viitsi jaaritella aiheesta sen kummemmin, anteeks kuitenkin siitä, että tämä on tämmönen kännykkäkameralla otettu kuva. Ehkä se on jonkun mielestä huono asia koska onhan toi nyt aika suttunen ja epätarkka omg mutta osanotto kuitenkin. Ja jos ei kelpaa, niin olkoot sit päivän pärstä -otos. Joo. Nii.
Mjaa, mitähän muuta, hmm. Täällä on ihan pahuksen kylmä, lunta ei oo juuri laisinkaan. Eilen sateli vähän, sais tulla lisää!
Kyllä kyllä. Sellaista. Tulipas pitkä ja tarpeeton merkintä, hehe. Tuntui vain siltä, että pitäis vastapainoksi sille eilisiltaiselle jutulle postata vähän jotain hölmöä ja kevyempää, joten tässäpä siis sitä. Nyt mä raahaudun aamun ensimmäiselle tupakalle - oon onnistunut nappaamaan flunssan itselleni, mutta en ole vielä niin kipeä, ettäkö jäis tupakat polttamatta (sitä mä vähän niinku oon toivonu tässä!) - ja jos vaikka sit sais vähän koulujuttujakin katseltua.

4 kommenttia:

  1. Hei ton Gaimanin alla nököttää mun lapsuuden lempisatukirja joka on mulla vieläkin jossain. Ihan parhaita ne kaikki sadut joissa saatana vaan kasuaalisti ilmestyy tyhjästä mustilla vaunuilla ja on taikuutta ja jättiläisii ja ties mitä.

    Itelläkin on jäänyt Monkey Islandit välistä, vaikka oonkin nähnyt pätkiä ekasta ja tiedän että sen voi pelaa läpi väärässä järjestyksessä. yyyyh, haluisin kovasti pelaa ne kun tykkään merirosvoista ja niiden dialogi on niin hienoo.

    Tunnistan Golden Axen! Millä te sitä pelasitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! Tuo on kanssa mun lapsuusaarre! Kultainen 80-luku, oivoi. Ensilehdellä omistuskirjoituksen lisäksi on jotain pikku-Saijan taidetta, hehe.

      Kannattaa pelata Monkey Islandsit, munkin pitäis jatkaa tuo eka loppuun että voin sit kakkosta pelata, sen demoa oon joskus PC:llä pelannuki ja se oli ihan supervaikee enkä päässy juuri puusta pidemmälle, mut ehkä tällä kertaa.

      Haha, sehän se oli, en ite muistanu sen nimeä, ehdin jo mieheltäki kysyä, mutta kolmannella Pleikkarilla sitä pelattiin kun se oli joskus Pleikkarishopissa ilmaiseksi ladattavissa. :3

      Poista
  2. Mulla on sulle Voimabiisi -haaste <3

    VastaaPoista