torstai 14. helmikuuta 2013

Eilen.

Haha, pitäis kai opetella päivittämään asioista sitä mukaan kuin niitä tapahtuu, mutta meh. :'D Ehkä mä illalla päivitän vielä uudestaan liittyen Ystävänpäivään, who knows. (Vaikka pakko nyt nurista siitä kuinka Ystävänpäivä pitäis olla oikeasti joka päivä ja että kuinka kaupalliseks 14. helmikuuta on tullut ja että muistakaa ystäviänne ihan koska tahansa - ei sen tarvii olla pelkästään aina vain 14.2.!)

Hmm, Photobucket.com eli se paikka minne aina säilön kaikki kuvani blogia varten ei jostain syystä toiminut, joten aattelin että vois kokeilla Bloggerin omaa kuvanlisäystyökalua. Olen skeptinen jo valmiiksi. Kokeillaas jollain koekuvalla.

Pitäis varmaan tehdä oma tag "noloille ruokakuville". :'D Oottakaa, mulla on toinenkin!

Hihihi.


Joo, eilen! No, mä sit eilen tupakoin taas. Mutta kuulkaa, vain yhden ainoan savukkeen! Sen, josta edellisessä merkinnässä mainitsin että kun mulla on yksi vielä jäljellä. En mä jotenkin pidä sitä edes repsahduksena, aattelin vaan että voisin polttaa sen pois. Mut ei tullut kyllä mitään sellaista oloa että AHHH IHANA TUPAKKA kun sitä koulun pihalla käryttelin, mutta ei mua kyllä kaduttanutkaan. Tai siis silleen että olisinpas voinut jättää tekemättä. Se vaan oli ja tapahtui ja nyt se on poltettu. Loppupäivänä en sitten polttanutkaan, vaikka mulle tupakkaa olisi ollut tarjollakin. Eikä ees ihan hirveesti oo tehnyt mielikään. Enemmänkin ollut vähän sellanen tyhjä olo. Aina jos on ollut tylsää niin on helppoa mennä vaan tupakalle. Nyt mun pitää keksiä joku juttu siihen tilalle. Mitä voi tehdä kolme minuuttia? Yh. No otin mä käyttöön ihan kokeilun vuoksi mun miehen sähkötupakan ja sitä iltasella koitin vähän huvikseni. Tuskinpa jaksan kauaa sitä, tuntuu niin vaivalloiselta jotenkin latailla sen akkua ja täyttää sinne niitä tippoja ja varoa ettei ulkona akku jäädy ja tyhjene ja puuh.

Eilen mulla oli tasan yksi luento ja se alkoi vasta kahdelta, mutta menin koululle jo kahdeksitoista. Oltiin sovittu yhden tytön kanssa että tehtäis ryhmätyötä pari tuntia, mutta pöh! Se ei koskaan tullu paikalle. No, onneksi keksin tekemistä, nimittäin sainpa luettua vähän tenttiin ja piirtelinkin.

Iltasella mies lähti katsomaan jääkiekkoa ja mä poikkesin luokkakaverin luona pikaisesti. Siellä oli pienimuotoiset illanistujaiset käynnissä ja kun muakin sinne oltiin aiemmin koulussa kutsuttu niin kävin vilkaisemassa. Huomattavasti helpompi oli lähteä yksin jonnekin kun matkaan ei mennyt kuin alle kymmenen minuuttia, heh. Tosin tulin takas kotiin jo ennen ysiä, ja sit kun mies kotiutui pelistä katsottiin vielä Salkkarit, syötiin jäätelöä ja sit nukkumaan.

Viski tietysti asianmukaisesti vahti mun hammaspesua silmä kovana.

Siis mä en käsitä. Sinne se vaan hyppäs ammeeseen ja istua tuijotti mua samalla kehräten. Sillä on muutenkin joku omituinen fiksaatio kylpyhuoneeseen. Ja joo, se juo myös hanasta.

Jos haluaa kylppäriin yksin ni pitää juosta tuulen lailla ettei kissa pääse pujahtaan perään. :I

Mitenkäs, vietättekö te Ystävänpäivää? Vai onks se ihan typerä syy rahastaa jengiä vaaleanpunaisilla asioilla? Miksiköhän muuten se on meillä täällä Ystävänpäivä kun taas muualla se on sellainen rakkauden ja parien päivä?

6 kommenttia:

 1. Eiiih mä oon nähnyt jonku käppätatskaversion tosta Death before decafistä ja mun oli tarkotus mennä ottaa se tatskamessuilla mut sen sijaan maksan velkoja. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeeiiii haha asdfgbhljl mä oon kanssa nähnyt näistä muutamiaki versioita mut toistaiseks tää haiteema houkuttais. Ehkä vielä joskus!

   Poista
  2. Haluun sun kaa samistatskat! ♥

   Poista
 2. Mä unohdan ystävänpäivän ihan yhtä iloisesti kuin kaikki muutkin päivät. Tietty ystävänpäivä on niitä joiden huomaa aika helposti lähestyvän, mutta en ehdi miettiä että tekiskö sen suhteen mitään ennenkuin se on autuaasti ohi.

  Kun asustelin kahden kissan kanssa, niin niitäkin kiehtoi kylppäri suuresti, etenkin lavuaarissa vaikutti olevan mukavaa nukkua ja suihkuverhossa oli kivaa kiipeillä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin käy usein niin. Tietty puolisoa voi muistaa jotenkin spesiaalilla tavalla, mutta onhan tuo muuten aika hölmö päivä. Totta kai sit juuri tänä vuonna sain kaksi ystävänpäiväkorttia postissa, nolottaa kun en itse laittanut yhtäkään.........

   Aijaa. :00 Meillä on tuo nuorempi vain ollut kylppäristä innoissaan. Ei senioria voisi vähempää kiinnostaa, se menee kylppäriin aina piiloon jos pelottaa tai sit vessalaatikolle!

   Poista