keskiviikko 21. syyskuuta 2011

I think I feel a change in the wind, says I.

Syksy syksy syksy, ihana syksy! Paitsi että aina kun olen tulossa jostakin, sataa. Ja totta kai olen liikenteessä ilman sateenvarjoa. No, ehkä ensi kerralla muistan viimein ottaa sontsan mukaan... tai sitten en.

Ehdin sienimetsälle jo äidinkin kanssa, ja vaikkei saalis kovinkaan suuri ollut, niin ainakin saimme viettää äiti-tytär -laatuaikaa yhdessä. Mukavaahan se oli, ainakin näin aikuisiällä. Lapsena äidin kanssa mulla meni usein tikut ristiin, etenkin murrosikäisenä. Olin vissiin aika hankala tapaus.

Syksy tuo mukanaan myös uudelleen jatkuvat tv-sarjat, ihanaa. <3 Tänään ehdittiin jo vilkuilla Two and a Half Menin yhdeksännen tuotantokauden ensimmäisen jakson, jota olen henk.koht. odotellut kuin kuuta nousevaa (en tosin yhtä paljon, kuin mitä esim. Supernaturalin jatkumista...). Charlie Sheen sai huhujen mukaan potkut omasta showstaan ja tällä uudella kaudella Charlie Harper -hahmon korvaakin Ashton Kutcherin näyttelemä Walden Schmidt. Ihan hyvältä vaikutti, odottelen innolla uusia jaksoja! Jotenkin ei harmita Sheenin tylyt potkut, johan äijä ehti kahdeksan kautta tuota sarjaa tehdä. Plus Comedy Centralin uusimmassa Roastissa hiillostetaan Sheeniä oikein urakalla, että jos jostain syystä kaipaa Charlie Sheenin ränsistynyttä ja pöhöttynyttä olemusta, niin sitäpä sitten kehiin.

Mitähän uutta.

Syksy on ainakin allekirjoittaneelle sellaista muutoksen aikaa. Tai ainakin syksyisin tunnen aina pakottavaa tarvetta saada jotain uutta omassa elämässä aikaiseksi. Tuntuu, että olisin täällä Turussa asuessani jumittanut paikoillani jo hyvän tovin, ja etenkin nyt, kun olen yhä työttömänä eikä töistä (saatika ammatista) ole vieläkään minkäännäköistä hajua, joten uusia kuvioita kehiin, jooko?

Miehen kanssa tulimme sitten tällaiseen tulokseen:

Muutamme ensi kuussa pois mukavasta kotoluolastamme Turun kerrostalolähiöstä ja suuntaamme kohti Vaasaa. Hitto, en malta odottaa. Mitäkö Vaasassa sitten? No, se jää nähtäväksi, mutta ainakin olen hemmetin innoissani! Malttamattomina on jo ekat laatikolliset pakattu, turhanpäiväistä roinaa nakeltu roskikseen ja meille tarpeettomat mutta vielä ehjät tavarat pakattu pusseihin Pelastusarmeijan kirppikselle vietäväksi. Huuto.nettiin hujahti myös aikamoinen lista muuton alta pois myytävää krääsää ja ihan polkuhinnasta lähtien... Jospas siinä muutaman hassun euron tienaisi vaikkapa muuttobensaan.

Tein myös viimein päätöksen luopua yksityisestä blogistani LiveJournal.comin puolelta. Päätös oli yllättävän helppo, vaikka tuota sivustoa olinkin käytellyt jo vuodesta 2003 asti. Nytpä jäänee enemmän aikaa ja motivaatiota Bloggeriin ja käsin kirjoittamiseen, kuka tietää!

Teinpä muuten senkin virheen, että menin ja vanhenin taas vuodella, eww. Onneksi hyvät geenit hämäävät meikääkin sen verran, että mennee taas hyvä tovi ennen kuin muistan todellisen ikäni. Pahimpaan ikäkriisiin auttaa myös ystävältä saatu myöhäinen synttärilahja, kiitos! <3

Jääkaappimagneettia, tarroja ja kaksi T. Pratchettin kirjaa, puhumattakaan ylisöpöstä kimaltelevasta yksisarvissynttärikortista. Oh Heta, you know me so well. <3

Loppuun vielä neuleprojektia ja kissaa, jee!

6 kommenttia:

 1. Arvioin sun ulkonäöstä ja leikin etten tiedä ollenkaan: HYVÄÄ 19-VUOTISSYNTTÄRIÄ!

  VastaaPoista
 2. Käskikö miehesi lopettaa LJ kirjoittamisen?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - Itseasiassa ei, se oli oma päätökseni. :)

  VastaaPoista
 4. Oonko kamala kun seuraan Charlie Sheeniä. Hyvä siis että mainitsit. Lähti Roast hyvin nopeasti lataukseen... ERR.

  VastaaPoista
 5. Ei siinä oo mitään väärää, kai. x) Mekin katseltiin se Roast eilen, haha...

  VastaaPoista