lauantai 1. lokakuuta 2011

Laiska lauantai.

Pääpaino kuvilla, tekstiä vain tarvittaessa!

Tämän viikon lukemiseni: päällimmäisenä vihkomainen Edita Morriksen "Hiroshiman Kukat", siitä alaspäin Chuck Palahniuk: Non-Fiction, Jack Kerouac: On The Road, Terry Pratchett: Elävät kuvat ja pahnan pohjimmaisena William S. Burroughs: Alaston Lounas. Luin tosin myös yhden syömishäiriöitä käsittelevän kirjankin ennen noita, mutta se ei ole kuvassa, koska se on lainassa. :I

3 kommenttia:

 1. Haa, mullakin on Palahniuk luettavana. Päädyin nyt sitte järjestelmällisyydelleni tutulla linjalla alottamaan Fight Clubista enkä voi ku ihkuttaa ku se vaan on niin brain candy. <3

  Mulla olis down the line On The Road myös luettavana, kunhan ensin lukaisen Orwellin Animal Farmin (ja siinä ohessa oppariin liittyviä kirjoja, voi jeesus).

  VastaaPoista
 2. Sälliskä, muakin houkuttais hirveästi tarttua Fight Clubiin, Chokeen ja Survivoriin, mutta lukaisinpa sen Non-Fictionin ja heti perään Invisible Monstersin, ja nyt aloin ahmia Hauntedia... :I Pitää viimein lukea pois noita, kun en ole raaskinut ennen, haha. Mutta luettuani kaikki ennen-lukemattomat Palahniukit palaan kyllä salamannopeesti vanhojen suosikkien pariin!

  Mä luin itseasias Animal Farmin suomeks tossa kuukausi, pari sitten. Suomeksi siksi, ettei kirjastossa ollut englanniksi sitä tarjolla, mutta hyvin se uppos niinkin!

  VastaaPoista
 3. Otan lukemisen joskus liian tosissani kenties. Molen nimittäin nyttemmin tilaillut kaukolainana kirjoja jos en oo englanniksi löytänyt paikallisesta kirjastosta (siis alunperinkin englanniksi kirjoitettuja kirjoja).

  Ja Kingin kirjoja olen alkanut ostelemaan englanniksi. En tosin taida kovakantisista luopua vaikka ovatkin suomenkielisiä. Non vaan niin hienoja tossa kirjahyllyssä. En mä kyllä ihan vaan sen takia ostanu. XD Mutta pokkareita olen antanut eteenpäin kun olen englanninkielisen ostanut tilalle.

  Palahniukilta mulla on vain Choke suomenkielisenä mutta se on ystävältä saatu lahja josta en ikimaailmassa luovu. Multa puuttuu uusimpia Palahniukeja mutta enköhän niitä ala noukkimaan itselleni kunhan pääsen vauhtiin. Duud, en jaksa edes odottaa että saan lukea Survivorin ja Invisible Monstersin taas. HEART!

  (Kommentoin nyt vähän oudosti kun LJ:ssä on vähän maintenancea menossa eikä tuo nyt ota yhteyttä...)

  VastaaPoista