lauantai 11. toukokuuta 2013

No nyt on jännä.

En usko horoskooppeihin, mutta myönnän lueskelevani niitä toisinaan. Nyt tosin törmäsin yhteen aikas sympaattiseen mukahoroskooppiin ja vaikkei se omalla kohdallani hurjan paikkaansapitävä ollutkaan, niin ehkä se jollekulle muulle sattuis osumaan hyvin kohdilleen?

Kurjenkello 9.8. – 4.9.
Huomiotaherättävä, erikoislaatuinen, luokseen kutsuva, ihastusta osakseen saava. Siinä laatusanoja, jotka kuvaavat kurjenkello-persoonaa. Kurjenkelloa et löydä joka mutkasta, mutta tavatessasi tiedät, että seura tulee miellyttämään. Kasvina kurjenkello pitää valoisista rinnelehdoista, samoin kurjenkello-ihminen rakastaa niin asumisessaan kuin koko elämänsä linjoissa valoa, ilmavuutta, tilaa ja vapautta; periaatteella antaa kaikkien kukkien kukkia! Kurjenkello haluaa, ja myös sopii, kukoistamaan samassa “kimpussa” mitä erilaisimpien kedonkukkien kera. Kurjenkello nostaa jopa metrisen vartensa muiden kellojen yläpuolelle ja tarkkailee maailmaa ennakkoluulottomin, ennennäkemätöntä ja parempaa etsivin katsein; mikään uusi ei ole niin erikoista, etteikö sitä kannattaisi kokeilla… Vaikeudet on tehty voitettaviksi. Kurjenkello elää täysillä aurinkoista päivää, syksy tulee myrskyineen, mutta ei kannata murehtia! Kurjenkellolle sopiikin vierelleen vankkavartisempi ja maanläheisempi kukka tukemaan, joka ei koko ajan kurkottele maailman tuuliin. Kurjenkello voi suotuisien myötätuulien puhallellessa suurine “kalkattavine” kelloineen joskus unohtaa vierellään kasvavat kissan- ja variksenkellot, joten perusteellisesti rauhoittuen, tutkistelevaan itsetarkkailuun kannattaa uhrata aikaa.

Oikeasti olen varmaan ennakkoluuloisin ihminen kenet tunnen... Ja, no, viimeiseen lauseeseen ainakin voin myöntää samaistuvani!

Tsekkailepa huviksesi oma kukkahoroskooppisi täältä.

2 kommenttia: