maanantai 9. huhtikuuta 2012

Random kuvaoksennus.

Ohohups, jäänyt taas. Mutta mullapa on paljon hyviä syitä, jotka listaan tähän nyt.

1. Kamerasta oli patterit loppu, eikä niitä ollut lisää. En voinut ottaa kuvia, ja jos kuvia jo olikin, en saanut siirrettyä niitä koneelle, ja kuvattomat merkinnät nyt vain ovat tooosi tylsiä.
2. Kevätmasennus piinaa. Mulla on joku eksistentiaalinen kriisi! Ei missään ole mitään järkeä, miksi edes yrittää kun mikään ei kuitenkaan johda mihinkään?
3. Haluaisin sanoa, että oon lukenut pääsykokeisiin, mutta oikeasti sain pääsykoeaineiston käsiini vasta viikko sitten. :I
4. Aloitin työharjoittelun! Tai no, oikeastaan se on kuntouttava työtoimintajakso, jonka saan suorittaa yhdellä paikallisella ala-asteella ikäänkuin koulunkäyntiavustajana - englanninkielisten luokkien parissa. Viikko jo takana ja vitsit se on kivaa! Ihan huikeeta, saan treenata englantiani ja askarrella ja puuhailla lasten kanssa, vitsit!
5. Mulla on ihan liikaa kissakuvia koneella, enkä osannut päättää että mitähän niistä tänne postaisin. Huhups.

Jaa, mistähän sitä alottais näiden viime viikkojen purkamisen, hmm. Ehkä niistä kissakuvista?-)


Käväisinpä eräs kaunis lauantai kälyn luona kylässä ihailemassa elokuvahyllyä ja valokuvaamassa hänen kissarouviaan Impiä ja Irmeliä, koska on aika tylsää kuvata aina vain omia kissoja.
Käytiin myös ajamassa Raippaluodon sillan yli, mutta siitä mulla ei ole kuvia. Se oli kamala silta. Tarpeettoman pitkä, sanon ma!

Sitte mulla on parit surkeat ruokakuvat, mm. säälittävästä köyhän naisen kuppikakusta, palaneista pitaleivistä ja appivanhempien kokkaamasta supermaukkaasta tomaattikeitosta. Häikäistykäätten!

Uusi olkkarinpöytä, "työskentelytilani" keittiönpöydän äärellä ja muuta randomia:

Mitä olisikaan merkintä ilman askartelunäpertelykuvia? Näpertely on hyvää ajanvietettä ja harhauttaa onnistuneesti ajatuksia. Harrastatteko te?

Huh. Ei enää ikinä tämmöisiä kuvaoksennusentryjä. :F Koitan keksiä jotain nopeampaa ja helpompaa päivitettävää seuraavaks ja saada aikaiseksi päivitettyä useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti