tiistai 15. tammikuuta 2013

Aina väsynyt.

Siis miten voi pieni ihminen olla näin väsynyt jatkuvasti ja unta riittäis koko ajan? Koulukaan ei ole vielä alkanut sillai ihan tosissaan, mitä nyt edellisviikolla oli kokonaisena yhtenä päivänä kaksi (2) luentoa ja tällä viikolla niitä on jopa kolmena päivänä, ohhoh. Mutta ei kaiken terveen järjen mukaan pitäisi väsyttää, eikö? Silti mä olin eilenkin ihan puhkikulunut enkä saanut mitään enää illalla aikaiseksi viipotettuani eka koululla neljään asti, josta kirmasin kauppaan ja sieltä kotiin laittamaan ruokaa. Sit kun viimein pysähdyin niin uni meinas tulla heti. Turhauttavaa!

Viime aikoina oon tehnyt lähinnä kahta asiaa.
1. pelannut Spyroa. Ensin sen kakkosen, koska sitä en ollut koskaan alkua pidemmälle pelannut (shame on me, nyyh). Kolmonen meillä oli kotona, ei hirveesti vissiin lohikäärmepelit penskana kiinnostanut! Kun kakkosesta selvisin (aviomiehen kärsivällisellä avustuksella), siirryin ensimmäiseen, jota en ollut koskaan ennen kokeillut edes kotikenttää pidemmälle. On se vaan niin kivaa. Paitsi väsyneenä. Silloin suutun ja sit ei oo kivaa kellään.
2. kattellut The Inbetweenersiä. Siis miten voi olla niin hirveän nolo ja hauska sarja! Ehkä se on se brittiaksentti. En mä välttämättä jaksais katsoa sarjaa amerikkalaisista teinipojista.
Viime viikolla innostuin Vaasan FB-kirppikseltä haalimaan itselleni läjän kirjoja. Eka satsi (laatikollisen) käytiin noutamassa perjantaina kahvipakettia vastaan, toka kuljetettiin ihan tohon lähikaupan pihaan, josta kävin sen sit noutamassa neljän euron maksua vastaan. Kassillinen kirjoja nam, jotka oikeastaan halusin nimenomaan vain sen takia, että esittelyvalokuvassa sieltä seasta pilkotti pari Simone de Beauvoirin kirjaa, hehe. No mut oli siellä onneks jotain ihan hyvääkin luettavaa! (Ainakin mitä nopean vilkuilun perusteella huomasin.)
David Ebershoffin Tanskalaista tyttöä mä oon tässä nyt pari päivää lueskellu. Teksti on isoa ja helppolukuista, mutta jotenkin on ollut vain supervaikea keskittyä, vaikka kirja onkin mielenkiintoinen. Se kertoo Lili Elbestä, joka oli yksi ensimmäisten ihmisten joukossa kenelle tehtiin sukupuolenvaihdosleikkaus. Hurjan mielenkiintoinen opus, kannattaa lukaista jos osuu vastaan!

(No joo joo, tulis varmaan lukemisesta enemmän jotain jos kattoisin vähemmän Inbetweenersiä ja pelaisin vähemmän Spyroa. ;D)

Koulussa mulla on alkanut toistaiseksi neljä kurssia, joista pari vaikuttaa siedettävältä. Populaarikulttuuria käsittelevä luentokurssi osoittautuikin englanninkieliseksi plus kaiken lisäks aika mielenkiintoiseksi, plus eilen alkanut Communating in digital world saattaa sekin olla ihan jees. Kurssit jotka mua ei niinkään sykäytä toistaiseksi ovat terminologisen tutkimuksen johdantokurssi ja vielä vähemmän eilen alkanut Johdatus liiketoimintaosaamiseen, että joo... Kauhulla odotan mitä tästä seuraa. No, jos nyt tähtäis kuitenkin siihen, että ihan kunnialla noi läpäisisin!

Äh, en mä nyt enää tässä hädässä keksi mitä tähän naputtelisin, jotain muuta vois koittaa keksiä päivittää vaikka illemmalla. Tietty mä tapani mukaan päätin että heti aamusta ennen kouluun lähtöä on hyvä hetki päivittää blogia ja sit toki könysin pitkin makuuhuonetta muka-hiljaa etsimässä kännykän johtoa, jotta olisin saanut parit kuvat blogimerkintään. Siihen se aika valtaosin tais mennä. Joo. Mutta eipä siinä, palataan asiaan ASAP. Pakko sitä kai on raahautua opin ahjon ääreen, vaikka oliski puuduttavaa terminologia-asiaa heti aamusta!

4 kommenttia:

 1. Syötkö mitään vitamiinivalmisteita? Voi olla ihan hyvin vaan vitamiinien puutosta tuo väsymys :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmää tällä hetkellä, mut koitan syödä muuten monipuolisesti. Yleensä syön vitamiinivalmisteita joka päivä, mutta silloinkin vain jaksoi väsyttää. :I En käsitä. Ehkä oon masentunu, haha.

   Poista
 2. AAH inbetweeneers on niiin mahtava!! <3

  mtv:llähän alko pyörimään pari viikkoa sitten tuosta sarjasta juurikin amerikkalainen versio ja ite en pystyny sitä kattomaan viittä minuuttia enempää, ei se vaan toimi jenkki-versiona. :| (vähän sama fiilis kuin jenkki-skinssin kanssa, kauheata kuraa, miten ne amerikkalaiset onnistuukaan pilaamaan niin hyvät hahmot aina.. :S :D)

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onnn! En ollu kuullutkaan koko sarjasta, kunnes sit mies laittoi katsomaan sen elokuvan ja sitä myötä halusin ehdottomasti katsoa koko sarjan ja onneks katsoin. Parasta viihdettä hetkeen, oi sitä myötähäpeän määrää. :'D Ja kuulin kanssa siitä jenkkiversiosta, itseasiassa katsoinkin kokeeksi ensimmäisen jakson ja se ei ollut ihan NIIN hirveä kuin mitä olin pelännyt, mutta... en mä silti pystynyt katsomaan edes sitä jaksoa loppuun saakka. :I

   Poista