torstai 24. tammikuuta 2013

Jännää postia!

Mulle tulee nykyisin aika harvakseltaan enää jännää postia. Tai no, kyllä mä kirjeitä saan, ja musta jopa jotkut mainoksetkin on aika jänniä ja niitä on kiva selata, mutta lähinnä tulee kaikenlaista roskaa ja laskuja. Niistä mä en tykkää.

Mutta eilenpä sain jotain ihan superkivaa ja jännää postia! Tätä olinkin jo odotellut!
Hirveästi söpöjä tarroja ja teippejä, en melkein meinannut raaskia avata koko kuorta! Ihan kuin toinen joulu olisi tullut.
Tadaa! Mun Pinkkis-tilaus saapui! Pinkkiksellä oli madeby.fi:ssä hurjat alennusmyynnit ja on kai vielä jonkin aikaa, joten julkeasti tartuin tilaisuuteen ja tilasinpas itselleni parit jutut. Oli kyllä niin somasti ja hyvin pakattu tilaus, kyllä kelpasi!
Nämä kännykällä otetut kuvat eivät kyllä yhtään tee oikeutta kokonaisuudelle, mutta koettakaa kestää! Oli ihanaisen Pinkkis-päivän jatkon toivotusta, pari Pinkkis -flaijeria (joista toisen pidän itselleni ja toisen jakelen eteenpäin, hehe), pussillinen kimaltavia söpöjä tarra-asioita ja tietystikin tilaukseni:
Ihan parhaan värinen kangaspussukka - justiinsa passelin kokoinen vaikkapa mp3-soittimelleni! - ja rintaneula, joillaista ei olekaan kellään muulla!

Käsittääkseni Pinkkiksellä puhaltavat nyt muutosten tuulet, joten innolla odottelen mitä jännää on luvassa Etsylle siirtyessä... Menkää, tutustukaa, tehkää ostoksia! Kiitos ihanaisesta paketista, supersöpöistä pussukasta ja rintakorusta, sekä nopeasta postituksesta!

4 kommenttia:

 1. Voihan video miten somaa tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ. Go buy some, immediately! *hypnotisoivia käsieleitä.*

   Poista
 2. Oooh! Ihanaa, kiitos tästä!!! Tulin todella hyvälle mielelle! Kiitos Inkeri! *sydän*

  xoxo,

  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä; ihanaa kuulla jos on onnistunut ilahduttamaan jotakuta. :>

   Poista