maanantai 18. maaliskuuta 2013

Se on viimein täällä!

... nimittäin kissojen uusi parimetrinen raapimapuu! Tämän hirvityksen eka osa toimitettiin meille jo perjantaina ja ehdin jo kaavailla ottavani yhteyttä asiakaspalveluun, koska kuka toimittaa kokonaisuuden kahdessa eri erässä, mutta sit onneksi paketti nro 2/2 saapuikin tänään. Kissat tietysti asiaankuuluvasti olivat enemmän innoissaan laatikoista, mutta kyllä ne sitten keksivät, että tämä uus kyhäelmä onkin aika hauska. Etenkin Viski, joka temppuili jokaisella uudella tasolla silloinkin, kun mies yritti pultata vielä tolppia paikoilleen.

Aa, mä olen varmaan enemmän innoissani tästä hölötyksestä kuin kissat. Se on niin komea. Ei ehkä sisustuselementtinä se kaunein ja kyllähän tuommonen herkästi koko olohuonetta hallitsee, mutta sama se. Onpahan kateilla uutta jännää tekemistä.
Kallishan tuo oli ku mikäki, mutta omapa oli valinta. Ihana, ihanampi osamaksu - opiskelijan ja osa-aikatyöläisen paras kaveri! Nyt vaan sormet ja käpälät ristiin ettei pojat riehu puuta ikkunasta läpi.

6 kommenttia:

 1. siskon kisulla oli tollainen ja alkoi jossain vaiheessa olla hieman heppoinen.Painojen lisääminen tuohon jalustaan voi olla iahn hyvä idea, ettei keikkase:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Pitää yrittää keksiä siihen juureen jotain, jos ei muuten niin varmuuden vuoksi. Pojat kun siinä jo eilen riehuivat siihen malliin että ei ihme jos mutterit ja ruuvit löystyvät, huh.

   Poista
 2. Uu, mieletön! Meillekin kelpaisi, mutta Nuuskis on kyllä sellanen että ei se tuollaisella mitään tee, kun ei edellinenkään täytä tehtäviään. :D Veikkaan että tuo olisi jossain vaiheessa telkan päällä poikittain tai muuten vain kumossa. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin melko varma että Vili tuota hylkisi, mutta ei onneksi. Molemmat pojat ovat kovasti siinä jo kiipeilleet ja Vilikin taisi jopa nukkua yönsä siinä! Taidan kuitenkin yrittää keksiä jotakin painoa puun juurelle, ihan vain varmuuden vuoksi, hmm...

   Poista
 3. Mahtava raapimapuu! Kyllä kisuille mun mielestä pitää olla kunnon seikkailurata plus se oma paikka jossain korkealla mikä on se niiden mesta. Meilläkin Piki aina nukkuu siellä ylimmällä tasolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä! Vaikka meillä katit toki käyttää pinta-alaa hyväkseen ihan koko asunnossa muutenkin, mutta nytpä niiden diktatuurivalta ulottuu ihan katonrajaankin asti, hehe.

   Poista