maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pikainen.

Ehkä noi suuritöisimmät kurssit alkaa olla jo hiljakseen takana päin. Eilen vielä väkersin iltasella yhden ryhmätyön viimesilauksia, mutta nyt sekin on sitten palautettu, puuh. Toivottavasti ei enää tälle keväälle mitään hirveitä projekteja lankeais, mulla on riittämiin tekemistä jo ihan noiden pikkutehtävienkin kanssa.

Eilen mä sain kuitenkin aikaan muutakin kuin markkinoinnin ryhmätyön hiontaa. Järjestin nimittäin kirjani uudelleen. Nyt ne on vähän laadukkaammassa järjestyksessä, mutta en oo ihan täysin tyytyväinen... plus edelleenkin piti laittaa pariin hyllyyn kaksi rivillistä kirjoja. Mut ei se mitään. Kieltämättä oli hetkiä, jolloin hämmennyin itsekin siitä kirjojen määrästä.
Mut sit tolkkuunnuin, kun eihän niitä nyt niin paljoa ole. Haaveilen edelleen siitä omasta kirjastohuoneesta, ahh.

Sit myös pieni etsimistehtävä, haha. No ei, ei nyt niinkään etsimistehtävä, mutta bongaa allaolevasta kuvasta kolme uutta juttua:
Se ainoa mikä ei välttämättä edes hirveästi tuossa erotu on tukan väri, joka vaihtui sinimustasta epämääräisen violetihtavan... tyyliseksi. Juurissa se lähinnä kai näkyy, koska juurikasvu, mutta noh, onpahan nyt jotain muuta ja erilaista.

Toinen asia mikä kyllä erottuu ja johon haluan huomionne nyt kiinnittää ovat ihanaiset korvakorut, jotka sain viime viikolla postissa. Shoppailinpa hieman Pinkkiksen etsyssä, hehe, ja kyllä kannatti. I love these..! Vielä on hieman totuttelua noiden roikkukorviksien kanssa, kun mulla oli melko pitkään aikas suuret venytykset ja pienensin niitä viime kuussa sellaisella kuudella millillä. Ei se nyt niin huomattava ero ole, mutta vähän.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä viikon takainen lisäys mustekokoelmiini, heh. Anteeksi äiti.
Koska pöllöt nyt vaan on niin siistejä. Alkuperäinen design on ystäväni Einin tekemä, kaikki kunnia siitä hänelle! Vielä olisi tarkoitus jatkaa pöllölle sopivampaa ympäristöä, mutta kyllähän sitä ehtii. Vähän kieltämättä kutkuttais jo, hmm...

Mut nii. Nyt mä alan valmistautua kouluun. Aikas hyvä päivä tulossa, oon jo ehtinyt (perusarkiaskareiden lisäksi siis) pelailla Okamia JA kuulla että velipoika on tulossa piipahtamaan täällä ens viikonloppuna. Life's good.

4 kommenttia:

 1. Aaaaaa pöllö! ♥ Vitsit mäkin haluan TATSKOJAAAAA haluaisin oman luottotatskaajan jolla voisi käydä, tuntuu että aina ekana tyssää rahatilanne ja sitten se mesta jonne haluais mennä - ja ne johon haluaa on monen kuukauden jonotuksen takana. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuoinnit on niin petollisia. :I Mitenhän mä oikein onnistuinkin putoamaan just niihin tyyppeihin jotka jäivät heti näihin koukkuun, huh... Mutta luottotatuoija on hyvä olla. Ei tartte välttämättä jonottaa niin kauaa, vaikka toisaalta taas odotus palkitaankin, kun jos on joku oikeasti laadukas ja pätevä tatuoija kyseessä. Kyllä ne kuukaudet menee jos vaan malttaa! Nyt Jenna mars varaamaan aikaa ASAP!

   Poista
 2. Uui hitsi tuo tatuointi on siisti! Uskomattoman hieno pöllö.
  Ja on se korviskin kyllä. Pinkkiksellä on aina kaikkia ihanuuksia siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkkiksellä ON! Pitänee tilailla taas jotain pientä uutta kivaa lisää sieltä, heh. Ja kiitos! Vaikkakin kaikki kunnia tosiaan kuuluukin ystävälleni Einille ja tatuoijalle, joka kärsivällisesti jaksoi näpertää tuon kanssa, haha.

   Poista