keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

"I never drink... wine."

Kotona oli löysä meininki, vaikka mulla on jatkuvasti ollut kiire kaikkialle.


Autuaana hän siinä uinuu, täysin tietämättömänä siitä, että 26.6. vapautamme (tai pikemminkin eläinlääkäri vapauttaa) hänet ammoniakintuoksuisesta pissasta, ammeeseen virtsaamisesta ja levottomasta, taukoamattomasta mouruamisesta. Kyllä, kastraatio odottaa, eikä Vilin tarvitse enää kauaa tuntea katkeraa kateutta Viskin kiveksiä kohtaan!

Melkeinpä heti vikan työpäivän jälkeen hyppäsin junaan ja suuntasin ystävän luo Rajamäelle, ah.

Sielläkin oli laiskahko meno:

Pertti-poikaa vähän väsytti. On se painovoima niin raskas asia.

Ystävän siskolla oli 2.6. ylioppilasjuhlat, jonne mut oli kutsuttu ja jossa olin luvannut jeesata. Hyvin se meni kaiken kaikkiaan, tarjoilin siellä tervetuliaismaljoja ja järjestelin/täydensin ruokapöytää. Vaivanpalkaksi sain hyvää ruokaa ja siideriä, nam. Lahjaksi juhlakalulle vein skumppapullon ja kortin lisäksi mielikuvituksettoman ristipistotyön, hehe. Vastavalmistunut kun diggaa Disneyn piirretyistä ja vissiin Tuhkimo on melkoisen lähellä sydäntä, joten sellaista sit tuli väkerrettyä.

Parasta oli se, kuinka lahjan saanut hoksasi vasta paria päivää myöhemmin koko työn pointin. :'D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Juhlien lisäksi... me ei tehty yhtään mitään. Pertti-poju alias Pertsa oli mulla unikaverina liki joka yön. Oli turvaisa olo kun iso, ronski mies vahti untani.


Pertsan velipoika Tapsa ei hirveästi tykännyt kun sohin kännykän kameran kanssa ympäriinsä, joten hänestä ei otoksia tällä kertaa ole tarjolla. Onneks Pertsa tykkäs poseerata.

Saman vanhan rentouttavan kaavan kautta meni taas Rajiksen reissu, en valita.

Lastuja, käsitöitä, juoruilua ja elokuvia, elokuvia, elokuvia. Lähinnä jotain ala-arvoista tuli taas vaihteeksi vilkuiltua (kuten aina ennenkin, hehe), mutta muutama jäi ihan jopa mieleenkin.Sanokaa mitä sanotte, mut Pinokkion Kosto oli - häiritsevää kyllä - melkoisen hyvä. :'D Päihittää Chuckyn sata nolla, sanokaa mun sanoneen! Bela Lugosi Draculana oli kans aika pähee, mut melkein pisteet meni ennemmin Draculan latinalaisamerikkalaiselle versiolle, hehe, sitäkin nimittäin katsottiin. Aijoo, yhtä pätkää voisin kans jopa suositella: Rubber (2010). "Are you TIRED of the expected?" Saatiin aika maukkaat naurut, hehe.

5.6. palasin takas kotiin Vaasaan ja luin luin luin vielä vähän lisää pääsykokeisiin. Itse koetilaisuus oli perjantaina 8.6. ja, no, meni se paremmin kuin odotin ainakin siinä mielessä, etten palauttanut tyhjää paperia, hehe. Saa nähä. Thought I don't have my hopes that high anyway... Heinäkuun alkupuolella tulee tieto, hrrh.

4 kommenttia:

 1. Olispa kans iso, ronski mies niinku Pertsa. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, siis, oli turvaisa olo ku Pertsa nukku vieressä ku sä et ollu siel turvana!

   Poista
 2. Pidetään peukkuja, että pääset sisään :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläki ollaan kissat peukkuja myöten pystyssä! ... tai ei kissat ehkä, mut silleen henkisesti ainaki!

   Poista