lauantai 16. kesäkuuta 2012

Keksi tähän jotain.

Hirveän vaikeaa keksiä otsikoita merkintöihin. Ei haluais lainata laulun sanoja tai muuten vain siistejä quoteja jos niillä ei ole mitään tekemistä minkään kanssa, mutta jotenkin ne perus "päivä ulkona", "kissakuvia" kuulostaa niin ankeilta. :'D

Käytiin tänään ulkona. Ooh, minäkin käyn ulkona vapaaehtoisesti enkä vain silloin, kun tahdon päästä jonnekin!


Eli siis istuksittiin paikassa nimeltä Räätälinsaari muutaman kaverin kanssa ja koitettiin ottaa arskaa. Tai no, mies koitti, mä lähinnä vääntelehdin ja yritin löytää sopivaa asentoa, haha. Koska ketään ei kiinnosta nähdä enempää kuvia mun ulkoilusta (ja koska enempää kuvia ei ole) niin skippaan suoraan pärstäkuviin (joita niitäkin tuli vain kaks).


... joista niistäkin toinen on epätarkka, koska yritin nolosti ikuistaa ihastuttavan huomionkipeän Vinyylin, jonka mielestä olennaisempaa oli tulla paijatuksi kuin että emäntä saisi räpsittyä uusia kuvia blogia tai Naamakirjaa varten. Miks on niin hirveän vaikeaa saada otettua järkeviä kuvia itsestään? Miksiköhän niitä edes pitää saada napsittua? Mä en edes pukeudu mitenkään tietynlaisesti että siitä kannattais räpsiä asukuvia, pöh.

Lopuks: Viski repussa. Kännykkäkameralaatua nam.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti