tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kevätretki & vika työpäivä.

Stressi yllätti, sorry! Nyt oon sit "virallisesti lomalla" (lue: työtön) kun on työharjoittelu ohi ja pääsykokeetkin lusittu, joten aikaa on. Siispä vähän jälkijunassa toukokuun lopun fiiliksiä!

Vikalla viikolla mut nakitettiin mukaan vitosten ja kolmosten kevätretkelle. Pyöräiltiin Vanhan Vaasan satamaan eli suolle ja lintutornille. Vitsit sitä metsää!Fillarointia oli onneks suhteellisen vähän, vaivaiset 4km/suunta, joka meni mukavasti erinomaisella lainatulla maantiepyörällä. Metsän laidalla heivattiin fillarit pöpelikköön ja talsittiin metsässä ja pitkospuilla noin kilometri ennen kuin päästiin lintutornille ja grillipaikalle. Eiku notski pystyyn ja evästelemään.


Ennen reissuun lähtöä mua pyydettiin hakemaan lähikaupasta kaikille yhet maggarat ja mulle ja eräälle toiselle opettajalle paketti soijanakkeja. Hyvin meni makkarat kaupaks, meinas mennä meidän soijanakitkin siinä huolimatta siitä, että ne oli lihattomia. Useampi penska kävi ruinaamassa palan nakkia mut kieltäytyi heti kun kuuli et ne on kasvista. Hyi sentään. :'D


Ei kai siitä muuta voi sanoa. Tuli nostalginen olo ja jotenki tosi elävästi omat ala-asteajat mieleen. Ryystettiin kolmen toisen opettajan kanssa mustaa kahvia suoraan termarista ja penskat etsiskeli grillitikkuja.

Viimeinen työpäivä mulla oli 31.5. En aatellu et kukaan ees muisti sitä, niinku ei muistanutkaan, kun noilla oli todistustenjako vasta 2.6. joten kaikki oletti että olisin siihen asti, heh. Sopimus oli tosin vain toukokuun loppuun soskasta johtuen.

Piti sit hakea Siwasta aamulla vähä mudcakea ja vohveleita viemisiksi. Koko päivän sai taas juosta milloin milläkin asialla, ja tottahan siinä meinas vähän tippa kihahtaa linssiin kun kävelin kotiin päivän päätteeksi. Huikea kokemus, mahtavia tuttavuuksia, ja jos käy niin, ettei syksyllä olekaan mitään tekemistä, niin ottavat mut mieluusti sinne takas harjoitteluun. Facebookistakin nappasin ne lähtemättömimmän vaikutuksen tehneet kaverilistoille, jos vaikka tulis pidettyä enempi yhteyttä siten.

No, reksi muisti kukilla, haha. Pahoin pelkään että unohdan kastella sitä, mut parhaani teen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti