tiistai 7. elokuuta 2012

Perus.

Loppujen lopuksi arkipäivissäni ei ole mitään tähdellistä kerrottavaa. Työtön kun olen, niin ei sitä tekemistäkään ihan älyttömästi aina ole. Totta kai saan aikaa uppoamaan lukemiseen, elokuvien katseluun, kirjeiden kirjoittamiseen ja vaikka johonkin turhanpäiväiseen askarteluun, mutta väistämättä välillä on ihan tajuttoman tylsää. Monesti aamuni ovat ylläolevan kuvan mukaisia: kahvia ja aivotonta pelaamista. Paitsi että tänään ei kahvikaan maistunut, sain hädin tuskin puoli kupillista juotua, ja loput kaadoin pois. Pthyi.

Notkun siis monta tuntia yöasussa (aka isoissa ruutukuvioisissa miestenboksereissa ja topissa) pitkin kämppää, istun koneella, koetan saada luetuksi, päivitän blogia (jos jaksan), katson elokuvaa. Tänään kaiken kukkuraksi sataa, joten uloskaan ei kiinnosta ihan älyttömästi lähteä hortoilemaan (ainakaan ilman hyvää syytä).
Eilinenkin sujui miehen kanssa kotosalla vanhoja elokuvia VHS-kaseteilta katsellen. Tiirailtiin Pirullisia ihmisiä (1986), Daylight (1996), Mutant (1984) sekä kakkuna kirsikan päällä George of the Jungle (1997).
Ykää tiiraillessa popsittiin köyhiäritareita, koska teki mieli. Vähän nostalgista oli, ja hyvää! Elokuvakin oli nostalginen, mutta aiheutti enemmän myötähäpeää kuin mitä muistin.

Maalasin myös säästöpossun uuteen uskoon, kun se ei oikein vaaleansinisenä sopinut olohuoneeseen:
Euromerkki on niin hölmön näköinen, että päädyin siksi dollariin, mutta euroja tuohon on kyllä kerätty. Tai no, senttejä.

Ylihuomenna alkaa Vaasan Taiteiden yö! Oltiin viime vuonnakin siellä pyörimässä vaikkei silloin vielä Vaasassa asuttukaan, mutta tänäkin vuonna olisi tarkoitus käydä vilkuilemassa joskos jotakin mielenkiintoista osuisi kohdalle. Kavereita ainakin moikataan jos ei muuta, kun kerrankin ovat kaikki samaan aikaan liikenteessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti