perjantai 25. marraskuuta 2011

I love my nerds sweet and shy!

Jokaisella on ihan varmasti se tietty ihmistyyppi, mikä viehättää eniten? No, minulla voisi kärjistetysti sanoa sen olevan nörtit. Tai no, ei ihan ehkä sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta... romantisoidussa mielessä, jos nörteistä nyt sopii sellaista mielikuvaa käyttää.

Ei välttämättä juuri ne hikiset rasvalettiset WoWittajat, mutta kyllä voisin melkeinpä sanoa pitäväni eniten ihmisistä, jotka viettävät runsain määrin aikaa tietokoneen näyttöä tuijotellen tai jonkin pelikonsolin ohjain kourassa. Aina mulla on ollut ystävänä ihmisiä, jotka ehkä "tavallista" enemmän pelaavat videopelejä tai hengaavat koneellaan, jotenkin vain ajaudun tällaiseen seuraan ja hyvin tullaan toimeen. Ehkä kärjistetysti sanottuna "nörtit" ei osaa teeskennellä olevansa jotain muuta kuin mitä ovat, ja jos onnistuvatkin teeskentelemään, on se niin läpinäkyvää, että se on lähinnä sympaattista.

Toivottavasti kukaan ei pahastu tästä kirjoituksesta. Sitä en tällä nimittäin aja takaa, vaan lähinnä halusin vain vaahdota julkisesti fiksaatiostani erästä tiettyä nörtihtävää miestä kohtaan.

... minähän menin naimisiin tällaisen tapauksen kanssa. On bändipaitaa, videopeliteemaista ja kasaripiirrettyä, pelikonsolia löytyy kuutta erimallista (käsikonsoleita lienee tällä hetkellä neljää erilaista?-)), vähän on figuureitakin hyllyssä ja aikaa pelaamiseen kuluu viikottain monia kymmeniä tunteja. Toki myös meikäläisen videopelipanostuksella, hehe.

Nytpä mulla on kotona siis mies, joka ymmärtää tietotekniikasta, ja ratkoo pulmat puolestani. Ei tarvitse pähkäillä miksei läppäri pelitä, miksei kaiuttimista kuulu mitään, mikä johto kuuluu mihinkin ja millä saan crackattua auki Photarin piraattiversion. Enkä ihan totta tiedä mitään kuumempaa kuin miehen, joka pelaa expertillä Band Heroen skittaosuudet mallikkaasti ja viiden kultaisen tähden arvoisesti... ;D (Honestly, tästä olen saanut kuulla nälvintää ja paljon.)

Rrrakastan videopelinörttimiestäni, vaikka on hänessä paljon muutakin huikeaa, kuten lapsenomainen innostus kotikaupungin lätkäjoukkueen otteluita kohtaan, viehtymys punkkiin, kasvisruokavalion noudattaminen eettisistä syistä ja eläinrakkaus. Just to mention a few. Voi nolo mikä entry, mutta menkööt. Ei se mikään salaisuus ole!

Minkäslaisista tytöistä tai pojista lukijakuntani tykkää? Kolahtaako emot vaiko nörtit, vai onko näillä niinkään väliä? Eiköhän kukin ihastu ja rakastu ennemminkin ihmiseen itseensä kuin siihen luokkaan johon monesti tulee ajattelemattomasti lokeroitua jengiä!

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! <3

  Pakko myöntää, että jostain syystä mäkin tunnen hassua vetoa näihin nörttipoikiin. Big Bang Theoryn Sheldon on iiiiiiihana. ;D Luulisi, että mulla olisi hyvä tilanne tekniikkaa opiskelevana kun ympärillä pyörii nelisilmiä vaikka millä mitalla, mutta ikävä kyllä suurin osa taitaa mennä siihen hikiwowittajakastiin, joka ei sit kuitenkaan ihan nappaa.

  Vielä on siis oma videopelaava tietokoneongelmien ratkoja hakusessa. Siihen asti pitää tyytyä virittelemään itse proxyt Suomeen, jotta saan katsottua, ahem, Yle Areenaa. ;D

  VastaaPoista
 2. Mulla on joku fiksaatio ollu ihan pienestä asti pitkähiuksisiin miehiin. Esim. 6 vuotiaana tykkäsin Neon2:n pojista :D

  Nykysin ei oikiastaan ulkonäöllä niin väliä, kunhan tykätään samoista asioista ja on arvot elämässä kohillaan :)

  VastaaPoista