maanantai 28. marraskuuta 2011

Varaslähtö jouluun.

Oon malttamaton, olispa jo joulu! Jouluvaloja en tosiaan ihan kiusallanikaan pistä ikkunaan vielä marraskuun puolella, mutta kyllähän sitä nyt fiilistellä ja askarrella sopii.

Joulukalenteri valmiina! Pakko mainita pari asiaa. Ensinnäkin, mulla ei ole vuosiin ollut suklaakalenteria. Toiseksi... entä sitten, että olen jo 27? Olen ikuinen lapsi, joulukalenterit kuuluu asiaan! Plus se on videopeliaiheinenkin vielä, hehe.

Glögiä ja Omaa taivasta.

Omituinen näpertelyaskartelupuuska iski, joten sakset ja liima kouraan ja joulukortteja väkertelemään! Miehen ilme oli priceless kun vilautin sille aikaansaannoksiani. Mitä vikaa joulutonttu-Vinyylissä?

Kissit voi hyvin ja pulleasti, Viski etenkin. Se on lihonnut varmaan kilon siitä kun tuli meille. :I

3 kommenttia:

 1. Vili on ihan selvästi onnessaan uudesta pikkuveljestään! <3

  VastaaPoista
 2. HEE! Me ollaan koulussa tehty muksujen kans noita ihan samoja tonttuja. <3 Vanhan ajan mallit kunniaan!

  VastaaPoista
 3. Annuska, Vili on! Vaikka kyllä sitä taitaa vähän kismittää se, että nyt sen vessaloota haisee pahemmalle kuin koskaan. :I Siivotaan sitä tosin kerran, kaks päivässä, että herralle kelpais, mutta silti hän vaan mouruaa!

  Inka-Akka, todellakin vanhan ajan mallit kunniaan! Meillä oli kotona ikkunoissa tuommosia, ja googlasin jonninsortin mallit itselle ja tulostin ja leikkelin ja tadaa, nostalgiatonttutyttöjä ja -poikia valmiina laitettavaksi ikkunoihin ja oviin!

  VastaaPoista