maanantai 25. heinäkuuta 2011

In her own words.

Kirjoitan normaalisti LiveJournal.comiin (jo vuodesta 2003!), mutta tänään se on ollut nurin koko sivusto jo hyvän tovin. Tämähän on loppujen lopuksi vain ja ainoastaan hyvä asia, nimittäin nytpä saan hyvän syyn viimein kirjoittaa tänne. Huis pois katosivat muutamia kuukausia vanhat angstiset merkinnät painosta, ja tilalle astukoot entistä ehompi ja sitäkin tylsempi jokapäiväisestä arjesta kertova blogi: siis näitähän piisaa Internetsin ihmemaassa pilvin pimein, mutta onneksi on tilaa vielä yhdelle! Lähinnä nyt kokeilumielessä tätä tässäkin naputtelen, katsotaan josko lähtisi tämä tällainen touhu käyntiin ennenpitkää.

Tarkoituksenani on siis tallentaa lähinnä arkipäiviäisiä iloja (kyllä, vain iloja, tästä tulee oikein positiivinen blogi!), jakaa mielenkiintoni kohteita ja, no, siinäpä se kai.

Kirjoittaja on pian 27-vuotias hiljattain avioitunut naisihminen Suomen Turusta, kas tässäpä kuvamateriaalia hääkarkeloinnista:


Todennäköisesti blogi tulee sisältämään turhanpäiväistä löpinää kirjoista, kirpputorilöydöistä, tatuoinneista, videopeleistä, kasvisruoasta, leipomisesta ja sitäkin enemmän elokuvista. Vaikka henkkareissani lukeekin syntymävuoden kohdalla 1984, oon silti aika lapsi. Voiskohan sen sanoa sukupuolekseen tätä nykyä kaikkialla, "ikuinen lapsi"? Selittäisi varmaan aika runsaasti erinäisiä asioita.

No, se siitä. Katsotaan, seuraako jatkoa pian!

9 kommenttia:

 1. Jeanette, hyh pöh, ulkoasu on vielä aiheessa ja tekstikin kangertelee, mutta eiköhän tästä hyvä seuraa. ;> Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Jeeeeeee!!! Hittolainen sentään.. uskon sittenkin siihen että maailma voi yllättää positiivisilla uutisilla! Lämpimät onnittelut ja puolestasi AIDOSTI iloiten.. niin ja kiitti tästä leveestä hymystä minkä sait aikaiseksi mun muuten pa**aan päivään!!

  Mulle tuli sellanen tunne, että pitää käydä kurkkaas mitä sulle kuuluu, oon tosi iloinen että kävin ja löysinki vielä tänne.

  :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostais mikä sun LJ-tunnus on...

  Ja ihanasti vihjaava hääkuva! Onnea morsiolle!<3

  VastaaPoista
 4. Kafi, tässäpä on kivasti vihjaava kuva, kyllä, seuraavassa merkinnässä esittelenkin pärstääni jo ihan häikäilemättä... x) Ollaan joskus oltu LJ-kavereita, ei kai tule yllätyksenä? Tunnukseni sinne on siis luomuriisikakku.

  VastaaPoista
 5. Whhh----

  Ai se oot sä!
  Hitto, maailma on pieni, kun laskee 1+1.

  VastaaPoista
 6. Eikös olekin?-) Oon vähän jännännyt sun blogin seuraamista siksi, että jos haluat säilyttää anonyymiytesi niin onkos se sit mukavaa että joku vanha random nettituttu stalkkaa, mutta toivottavasti se ei haittaa!

  VastaaPoista
 7. On kyllä kivoja juttuja sulla tässä blogissa :) Luin justiin kaikki sinun kirjotukset, ko aikaa oli viimeinkin tehdä se!

  VastaaPoista
 8. Tiitiäinen, kiva että tykkäät! Koitan kirjoitella jatkossa ahkerammin että olis tulevaisuudessa enemmänkin luettavaa!-)

  VastaaPoista