tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää päivää, ystävät!

Vaikka Ystävänpäivä onkin yleisesti ottaen aika turha juhlapäivä, niin pakko silti myöntää, että saanpahan taas yhden hyvän syyn lisää hemmotella miestä ja askarrella ystäville kortteja, heh. Toki näitä asioita voi tehdä ilman minkään keksityn asian varjolla, mutta en minä niinkään pahakseni pistä sitä, kuinka jengi Ystävänpäivään suhtautuu kaupoissa tai mainonnassa muutenkin. Jos ei muuten niin ainakin olen saanut hyvät naurut hypistellessäni kaikenlaista Ystävänpäivä -krääsää kaupoissa, heh.

... niin siis, ei minulla mitään järkevää päivitettävää ollut. Kunhan vain itserakkaana ajattelin postata omaa pärstääni kaiken kansan kauhuksi, ooh! (Samassa myös esittelen äidiltä saamaani superkamalaa paitahärpäkettä, joka on niin ruma että on juuri siksi ihan älyttömän siisti. Kasari. <3)

Tai no ok, aika lailla puolikkaita naamoja, mutta naamoja yhtä kaikki. Ja uusi hiusvärikin! Heti tuli kotoisampi olo kun sain hiukset taas pitkästä aikaa tummaksi, heh.

Viskiä on leppoisa lennättää. Kuulin, että tuo asento on oivallinen koiranpentujen rauhoittamiseen, mutta hyvin se toimii kissankin kohdalla. Ainakin tämän kohdalla, mokoma kun alkaa kehrätä aina kun katonrajaan nostetaan.

Tänään noudettiin myös liput perjantaiselle One Morning Leftin keikalle, huu!

Aijoo, tänään mulla on toinen savuton päivä putkeen. Ei se ole paljoa, vielä, mutta... Kai se tästä hissuksiin?-) Wish me luck!

3 kommenttia:

 1. Ääää oot niin kaunis noissa kuvissa! ♥
  Meidän Piki puree mua kun yritän nostaa sen tollain kuin Viskin. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeanette, enkä ole! Mutta musta tukka on jee! Viskissä on jotain vikaa kun se antaa lennättää noin, se vaan tsiigaa ikkunoista skarppina ja kehrää. :I

   Poista