tiistai 5. maaliskuuta 2013

Pikainen.

En ihan hirveän pitkästi ajatellut nyt minkäänlaista päivitystä väkerrellä, mutta jonninmoisen halusin tehdä, ihan vain siksi koska! Kuulin tänään et BMTH:n pojat olivat julkaisseet uusimman levynsä Sempiternalin jo kuukautta ennen aiemmin suunniteltua julkaisupäivää ja pakkohan sitä oli päästä kuuntelemaan saman tien. Shadow Moseksen olin jo kyseiseltä levyltä kuullut ja siitä kyllä ihan tykkäsin, joten toiveikkaana laitoin levyn ensimmäisen biisin soimaan ja... olihan se aika outo. :I Mutta onneksi outous koski vain ekaa raitaa ja loppulevy onkin sit ollut jo paljon paljon parempaa. In my humble opinion that is! Nolottaa vähän että tykkään jostain BMTH:sta (tai Attack Attackista tai A Day to Rememberista tai tai tai...), mutta eihän mieltymyksien pitäis ikää katsoa... Oisinpa syntyny 90-luvun puolivälissä niin saisin olla nyt ihan luvan kanssa oikeen kunnon skeneteini! Pahus.

Ja hei arvatkaapa mitä! Oon pitkästä aikaa saanut luettua! Vitsit, miten helpottunut olo. Viimeksi tammikuussa tainnut lukea jotain ja mulle joku tämmöi yli kuukauden kestävä lukutauko on ihan hirveän pitkä. Sormet ristissä toivon tämän jatkuvan. Toissapäivänä luin loppuun Heli Krugerin "Pidä minusta kiinni" ja eilen illalla aloitin Banana Yoshimoton "Kitchenin", jonka ahmaisin melkein yhdeltä istumalta... :I Pakko oli laittaa kirja syrjään että jäis tällekin päivälle vielä luettavaa. Mut se on ihana. En tiedä miksi. Kai se on se tunnelma.

Mut nyt mun pitää ruokkia kissat ja sen jälkeen painella kouluun! Tiistaisin on mun ainoa kasin aamu ja se alkaa kevyesti kriittisen ajattelun ja argumentoinnin luennolla. Onneks tykkään niin älyttömästi filosofiasta ni ei haittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti