sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Maaliskuu on täällä!

Jee! Maaliskuu! Kevät! Tosin ainakin täällä oli heti ihan hirveä lumimyräkkä.

Mulla ei ole mitään järkevää kerrottavaa, mutta kuvia kyllä löytyy. Mitään jännää ei ole tapahtunut, en ole tehnyt mitään järkevää paitsi tuijottanut laaduttomia elokuvia ja murehtinut koulujuttuja, mutta ei sitä aina pidäkään tehdä kaiken aikaa jotain. Viime torstaina mulla oli yks suullinen kuulustelu ja se meni omalta osaltani aikas hyvin, ja toisen kurssin viikkojohtajana oon selvinnyt nipinnapin tehtävistäni. Nuuduttaa ja oon epämotivoitunut, tyhmää.


Palautin pääainevalintalomakkeen hyvissä ajoin kaksi viikkoa ennen palautuspäivää. Pakko ruikuttaa, että onpa ihan hirveän typerä systeemi tämä. Nyt jännitänkin sit sitä maaliskuun loppuun saakka että riittääkö Spoken English -kurssista saatu arvosana yksin takaamaan mulle englannin pääaineekseni vai joudunko väkisin lukemaan nykysuomea siihen asti kunnes saan luvan vaihtaa pääainettani. En ymmärrä, en käsitä - tää on tää uusi VINE-linja minkä Vaasan yliopisto otti viime syksynä ensimmäistä kertaa käyttöön. Epäkäytännöllistä, mutta minkäs teet. En muuten olisi kyllä edes päässyt sisälle tuonne, meh.

Sattumoisin liittyen aiheeseen tämäkin kuva, nimittäin parahin opiskelijatoverini V.P. haastatteli muutamaa opiskelijaa tutorryhmästämme (minua mukaanlukien) Vaasan Yloppilaslehteen tuon pääainevalinnan tiimoilta. Onneksi lehti on pienilevikkinen, muuten vois vähän nolottaa. :I

Paras lastumaku. Mies toi tuliaisiks käytyään kuvioimassa itseään ja vaihtoi limutölkin lastupussiin kun tiesi, että tykkään just näistä, nam.

Ja viime torstaina sain ihan spontaanisti ruusuja aviomieheltä!

Kissat voivat hyvin ja paksusti. Etenkin Viskillä on kissanpäivät, koska se keksi alkaa nirsoksi ja lopettaa sen viimeisenkin kissanruokamerkin syömisen että sais nykyisin pelkästään raakaruokaa. :I Kukkaro huutaa hoosiannaa kun molemmat katit vaativat sydäntä ja munuaista ja kieltä ja mitävielä. Söisivät nyt edes jauhelihaa tai suikaleita mutku ei! No, parempi näin. Kieltämättä mulla olikin ollut vähän huono omatunto siitä, että rahansäästömielessä aiemmin syötettiin Viskille märkäruokaa.

Vili päättää koska dataillaan ja koska paijataan.

Lopuksi:
Asdfghjkl hirveen ruma kissa. :'DDDD

Aijoo, tänään mää saan laittaa ruokaa taas jee! Tai siis saanhan mä laittaa ruokaa koska vaan, mutta tätä oon jopa suunnitellut, hehe. Tänään Inkerin kokeellisessa keittiössä tehdään siitä kuuluistasta avokadopastasta joku oma jännä variaatio, huhuhu. Saa nähdä mitä jännää saan aikaiseksi. Toivottavasti nyt edes syömäkelpoista. Jotain noloja ruokakuviakin voisin taas sit räpsiä, hmm! Palaillaan astialle.

8 kommenttia:

 1. Oi walkers suola&viinietikkasipsit <3 Lays maistuu mielestäni täysin samalta. Ja olen löytänyt sitä isoina pusseina ihan tavallisista kaupoista! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, pitää koittaa katsella. :0 Muistaakseni Estrellallakin (vai Taffelilla?) on myös salt&vinegar-lastuja, mutta ei ne kyllä yhtä voimakkaasti maistunut kuin mitä nuo. Mutta aivan parhaita sipsejä kyllä. <3

   Poista
 2. Kukista päätellen sun miehes on käynyt vieraissa. Sorry.


  ;)

  VastaaPoista
 3. EN KESTÄ TEIDÄN KISSOJA!!!! 8'DDDD ♥

  VastaaPoista
 4. Nooouuuuuuu Viski y u do dis 2 meh. En kestä :-----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! Joudun kattoon tota naamaa joka päivä ja ALL DAY LONG. Ei voi olla nauramatta. :'D

   Poista