maanantai 14. lokakuuta 2013

Still here.

No siis, joten kuten täällä ollaan yhä. Väsyttää vain jatkuvasti niin maan perhanasti etten jaksa uskoa tästä tulevan loppua ollenkaan. Bloggerissakin olen ravannut kuitenkin jatkuvasti, mutta oman elämän raottaminen on vain ihan pelkällä ajatustasolla tuntunut todella raskaalta. Pari kaveria on jopa melkeinpä kärttänyt blogipäivitystä ja kummasti mulle oli ilmaantunut jostain uusi lukijakin, joten ehkäpä viimein yritän saada jonkinlaista tuotosta aikaiseksi. Ongelma ei ole siinä etteikö mulla olisi mitään mistä kirjoittaa. Päinvastoin, jutun juurta löytyis vaikka millä mitalla: menneisyys, syömisvammailu, opiskelu&stressi, faija, Rajamäki, ystävät, kirpputoriesittely, tatuoinnit...

Tuntuu kuin kulkisin jossain sumussa koko ajan. Rämmin päivien läpi ja yritän pysyä mukana. Teen paljon, mutta en näytä saavan mitään aikaiseksi. Suurin saavutus mihin tunnun näinä päivinä kykenevän on kouluun raahautuminen (enkä sinnekään aina) ja satunnaisesti puhelimen esiin kaivaminen keskellä mitä kauneinta ruskaa koulumatkan varrella. Näitä kuvia mulla riittää vaikka millä mitalla.

Eilen mä saavuin takaisin Rajamäeltä vietettyäni siellä muutaman lomapäivän hyvässä seurassa, sieltäkin olisi muutama kuva tarjottavana. Mut siitä kyllä teen ihan erillisen merkinnän. Nyt mä taidan kirjoittaa pari pahoittelevaa sähköpostia liittyen tämän päivän läsnäoloihin tunneilla, vetää tirsat ja raotella filosofian kirjaa. Myöhemmin sit tarkempaa selostusta ja päivitystä, ok? Kiitos kun jaksatte lukea!

8 kommenttia:

 1. Ei hätiä mitiä muru! Ei tässä itsekullakaan meinaa ajatus pyöriä mihkään suuntaan. Pikkuhiljaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista se on joskus. Kiitos kommentistasi, babe. ♥

   Poista
 2. Yhdyn täysin edelliseen kommenttiin! Terveiset vaan fiksulle kommentoijallekin :)

  Ihania ruskakuvia oot, Saija, ottanut Vaasasta. Teki niin mieli jokaisesta klikata 'tykkää', mutta kun ei se täällä onnistukaan ;)

  Voimarutistus muruselleni!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, äiti! Tykkään kyllä hirveästi syksystä, ei noita kuvia voi olla liikaa! Nyt on jo kaikki kauniit lehdet tippuneet muista, talvi tekee tuloaan...

   Poista
 3. Rollon tähtityttö18. lokakuuta 2013 klo 22.11

  Voi sua raukkaparkaa! Vihdoin uus postausXD Oon käyny täällä blogissas kattomassa joka päivä et oisko tullu uus posatus. Voimia sinne Vaasaan täältä Rovaniemeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisiä ootte kyllä kun jaksatte odottaa! Yritän skarpata, siihen tämmöset kommentit on kyllä ihan parhaita! Kiitos! (Oih, Rovaniemi. <3)

   Poista
 4. Lueskelin oman blogini kommentteja tässä, ja sieltä löysinkin sinun kommenttisi ja sen kautta blogisi! Jäin lueskelemaan ja ihastelemaan, että oletpa kaunis ja kirjoitat ihanan rehellistä ja "maanläheistä" blogia! :) Tästä yksi lukija lisää!

  Tsemiä syksyyn sinulle! <3
  http://ou-my-life.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy voi ei mitä kehuja, apua. Kiitos kamalasti, tämä oli joku paras asia lukea heti aamusta! Toivottavasti viihdyt!

   Poista