tiistai 15. marraskuuta 2011

This - is - VAASA!

Hehe, olin jo aikani suunnitellut että käyn napsimassa valokuvia tästä lähiympäristöstä jutuista, joista tykkään, mutta ensinnäkin mulla kesti ihan hirveän pitkään saada aikaiseksi, ja toiseksi... kamerasta loppui patterit kesken, joten otin pari surkeaa kännykkäkamerakuvaa ja loput jäi kuvaamatta. Pöh! Mutta ehtiihän sitä.

Eli jee, kuvia!

Tässä ylläolevassa kuvassa näkyy meidän talo! Tai sen takapiha ainakin, hehe. Etupuoliskosta otan ehkä joskus toiste kuvan, vaikka se onkin ihan yhtä ruma.

Tänään olen...

kirjoittanut kirjeen eräälle ystävälle!

Valokuvannut uutta ylikivaa villapaitaani, jonka ostin eilen naurettavan halpaan hintaan kirpparilta, hehe.

Lisäksi kävin myös ostamassa vessapaperia ja kissanruokaa, räpsimässä valokuvia ja öö. Kohta puolin pitää lähteä keskustelemaan ammattikoulun opinto-ohjaajan kanssa mahdollisesta opiskelusta, hui! Sitä ennen väkerrän vielä miehekkeelle herkullisen eväsleivän, hörppään kupin kahvia ja lukaisen pari lukua Tuntematonta Sotilasta.

Niin ja hei, kaikki ei-rekisteröityneet Bloggerin käyttäjätkin ovat enemmän kuin tervetulleita osallistumaan edellisen entryn lukijakilpailuun! Eli nyt vaan osallistumaan, jos ei muuten niin vaikka ihan vaan huvin vuoksi! Hopi hopi!

1 kommentti: