sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Uusi perheenjäsen!

Aikomukseni oli tehdä tämä vasta huomenna, mutten malttanutkaan enää, joten tulkoot nyt sitten. Samallapa postaan ensimmäistä kertaa elämäni aikana kaksi kertaa päivässä, huikeeta!

Vinyylille ollaan pohdittu kissakaveria jo tovin, ja sattumoisin täältä Vaasasta löytyi yksi kotia vailla oleva pentu. Tänään käytiin ikäänkuin ex tempore hakemassa vauveli koeajalle, jotta nähdään, miten seniori ipanan ottaa vastaan, ja, no, kyllähän se tuosta kai.

Hän sai nimekseen Viski. Oli heti alusta alkaen kuin kotonaan, ruoka ja juoma maittoi, laatikkokin löytyi ilman kommervenkkejä ja röyhkeyttä löytyi niinkin paljon, että tohti napsia meikäläisenkin lautaselta makaronin kitaansa. Hurja peto on hän!

Vinyyli ei hirveästi diggaa uudesta potentiaalisesta pikkuveikasta. Se on ällöttävän söpö, pörröinen, miukuva ja kolme kertaa pienempi. Vähempikin pistää epäluuloiseksi.

Mutta hiljaa hyvä tulee. Siinäs nyt sähisevät ja murisevat toisilleen aikansa - tai no, Vinyyli lähinnä sähisee ja murisee, mutta eiköhän tästä ihan kelpo kissaparivaljakko saada. Jos ei, niin aina voi palauttaa tuon naperon, vaikka en kylläkään tahtois millään, hehe.

8 kommenttia:

 1. Viskihän on ihan ku meidän kissavauva-Oliver! Ihana katti siis!

  VastaaPoista
 2. Oih! Niin pieni ja söpö, että ettehän huomaa kun joku päivä tulen käymään että se on yhtäkkiä kadonnut.. ;> :D Se on nyt teillä koeajalla vai? Äh, eiköhän Vinyyli tule sitten viimeistään sen kanssa toimeen kun Viski kasvanut. :>

  Terv.
  Tea V.

  VastaaPoista
 3. Voi vietävä ko sulonen kaveri!! Justiin sen värinen, mitä oon itelleni haaveillu :)

  Kyllä niistä Vinyylin kanssa varmaan hyvät kaverit ajan kanssa tulee! Pitää vaan ensin näyttää, kuka on herra talossa :P

  Vinyyli on muuten uteliaimman näkönen kissa, minkä oon nähny!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana! Wää! :3 <3 ja oot sinäkin hurjan kaunis!

  VastaaPoista
 5. Voi eiiiii. Mulle ei tee olleskaan hyvää katsella mitään kissanpentukuvia, heti sen jälkeen alan nimittäin googlettaa venäjänsinisten kasvattajalistoja. xD

  VastaaPoista
 6. Miten pyöreä pörröpää hänellä onkaan <3

  VastaaPoista
 7. Ihana pieni kissi! Toivotaan, että noista tulee hyvät kaverukset. Kaunis on väriltään tämä uusi ja osuvan nimen valitsitte :)

  -Katri

  VastaaPoista
 8. Ihana uusi kisu =). Ja muuten, sullakin on ihan yliveto blogi! Tunnut aika samantyyppiseltä ihmiseltä kuin mäkin. Tai noiden kirjoitusten perusteella löydän susta paljon samaa kuin ittestäni =).

  Hienoa huomata tällaisia pieniä iloja tän ainaisen ahdistuksen keskellä. Jumitun innolla seuraamaan elämääsi =).

  VastaaPoista