torstai 14. kesäkuuta 2012

Kesäkesäkesäkesä.


Oikeasti kesä on kyllä aika turha juttu, pöh. Ihan yliarvostettua hömpötystä, sanon minä! Ainakin mulla on mennyt vuorokausirytmi saman tien ihan harakoille, ja koko ajan on niin kuuma kaikkialla ettei oikein tiedä miten päin olis. Noei, onhan se kiva kun ei tartte palella. Ja kunhan toi kylmä merituuli lakkaa puhaltamasta kylmästi niin ulkonakin on sit kiva istua ja vaikka lueskella.


Eipä sillä että mä mitään järkevää näin kesäisin keksisin tehdä, turha luulo. En oo festarityyppiä, plus kun ei sitä rahaakaan niin hirveästi ole ylimääräiseen, heh. Silloin tällöin ottaa siiderin tai pari, puistossa tai parvekkeella. Partsilla on yleisesti ottaen kivampi löhötä kun siihen paistaa arska niin lämpimästä ja tuuli ei pääse puremaan.

Miks juomat on lasipullosta paljon maukkaampia kuin tölkeistä?

Nti Sugar-Trick kauppaili tässä taannoin nettihuutokauppameiningillä muutamia itselleen turhaksi käyneitä juttuja, joten kävin minäkin sit ahnaasti kärkkymässä parit somat jutut itselleni. Tulivat tänään postissa, joten heti käyttöön!

Union Jack -sormus! Oon viime aikoina alkanut tykästyä enemmän ja enemmän isokokoisiin ja näkyviin sormuksiin.
Sit mun oli vain ihan pakko huutaa itselleni ylisoma pupukassi, joka kuvassa oli ihan huikea ja livenä odotettua parempi. Rrrrakastan tätä.

Vilikin arvostaa:

2 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta kommentista, joka ei TOD huokunut nettistalkkeruutta. Avautumistakaan ei pidä pahoitella, sillä mua oikeasti *kiinnostaa* kaikki ne vähät kommentit mitä saan, sekä ihmiskokemus niiden takana.. eikä aina kafiminäminä, vaan sitä varten blogit on jotta saa samaistua ja "avautuakin".

  ps. diggaan kans kovasti millan blogista ja tyylistä, toi laukku on niin söpö et hampaitani tippuu. (niin oot säkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä minäkin lueskelen useita blogeja, on jotenkin lohdullista tietää että on myös muita ihan vain parin hiiren klikkauksen päässä joilla on samankaltaisia ajatuksia tai jotka läpikäyvät edes etäisesti samanlaisia kokemuksia. Kiitos itsellesi, kun jaksoit tänne tulla kirjoittamaan erillisen kommentin, arvostan sitä kovasti!

   Millalla on ihana tyyli ja soma tyttö muutenkin, ehkä mullekin välittyy pieni hiven tuon laukun kautta siitä tyylistä, hehe. (Äh, ja kiitos...)

   Poista