sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Säälittävän niukka Juhannuskooste.

Irlanti-vouhotus toviksi sikseen, pakko kai se on tiivistää Juhannus tännekin. Ah, Juhannus, tuo kaunis ja perinneikäs suomalainen juhlapyhä! Aka kaikki saavat taas yhden "hyvän" syyn lisää dokata. Monta kertaa kuulin taas että mikäs se sellainen Juhannus olisi milloin ei juotaisi. Miten olis esim. selvä? No joo, oli paikoin kyllä ihan hauskaakin.

Torstai 21.6.


(Kuvat miehen kaverin ottamia. Instagram, MÄKIN HALUUN!)
Istuttiin laiturilla, juotiin parit. Tein sushia, jätkät halus testata avokadoaurajuustorullia ja VITSIT miten hyviä oli. Ihime homma. Illemmalla käytiin yksillä yhessä jännässä kellarikuppilassa. Siellä vois käydä joskus vielä uudestaankin.

Avainsanat: Aurajuusto, DOM, karpalolonkero, sushi, futis, laituriPerjantai 22.6.Luin, olisin lukenu mieluusti koko päivän. Istuttiin Hoviskalla (ei kuvatodisteita), käytiin grillaamassa tallilla (ei kuvatodisteita). Todisteita on vain siitä, että Vaasa oli hiljainen kylä Juhannusaattona, ja että kävelin kotiin kuunnellen irkkupunkkia ja Jätkäjätkiä.

Avainsanat: grilli, maissi, valkoviini, Petri Nygård, kreisibailut, Hoviska, aurinkoLauantai 23.6.


Iisi Jussipäivä: istuttiin sisällä pelaamassa kolmestaan yhden kaverin kanssa Mario Partya ja juomassa/syömässä.

Avainsanat: Mario Party, salmari, pullopantitPAKKO silti mainita Irlantia sen verran, että pistin alkuviikosta sinne päin menemään tämän näköstä postia kaverille:

Suklaata, asianmukaista ristipistoa, kirjettä ja fanarttia. Oli menny perille just Juhannuksen alla, toivottavasti kelpas!

Tämmöstä. Palaan asiaan Dublin-merkintöjen, öh, merkeissä piakkoin.

1 kommentti: