keskiviikko 8. elokuuta 2012

Köpis! part I

No niin! Parasta hoitaa tämä postaus alta ennen kuin unohdan itseni tyystin! Reissasimme siis mieheni, appiukon, tämän vaimon, kälyni ja kälyn miehen kanssa Tanskaan, Kööpenhaminaan appiukon synttäreiden kunniaksi 27.-30.7. Lyhyt reissu, mutta yllättävän paljon ehti siinäkin ajassa nähdä!

Matkaan lähdimme porukalla appivanhempien luota taksilla, käly nappasi tällaisen kuvan meikäläisen nk. "matkalookista".
No niin, ei mitään tyylitajua, ei meikkiä, ja ilmeellä. Mut niin sen kuuluu mennäkin, ei tämä mikään muotiblogi ole, hahaa!

Ensimmäistä kertaa kävin Vaasan lentokentällä, josta lensimme perjantaina 27.7. iltapäivällä kohti Kööpenhaminaa Blue1:n lennolla.
Sivuprofiilia imarteleva otos koneesta. Luin. Ylläri. Blue1 muuten tarjoaa asiakkailleen ilmaiset teet ja kahvit koneessa! Maussa tosin ei ollut kehumista.
Köpikseen päästyämme liikuttiin junilla. Helppoa ja edullista, joskin vaati ainakin meiltä pitkää pinnaa kun heti lentokentällä juna oli myöhässä sen puoli tuntia... Mut perille päästiin kuitenkin, suhailtiin paikallisjunilla eka kentältä keskusasemalle ja sieltä sitten hotellillemme Sydhavneniin. Scandicissa majailimme, junalla pääsi kätevästi ihan siihen nurkille, ja aseman vieressä oli heti iltakymppiin asti auki oleva ruokakauppa Netto. Suosittelen; halpaa viiniä ja Lion-patukoita.
Eipä saanut lennosta (1,5h) väsynyt matkalainen jäädä laakereilleen lepäämään, vaan koska Köpiksessä oli hieno sää, suuntasimmekin porukalla saman tien takaisin keskustaan ja Tivoliin. Jee! Hirveästi ei ole tullut huvipuistoissa käytyä ja nytkään en kyllä yhdessäkään laitteessa käynyt hurvittelemassa... Vaan eipä jäänyt harmittamaan. Nähtävää riitti siitäkin huolimatta, plus koska oli perjantai oli paikan päällä myös jonkinsortin livemusiikkiakin. Muistaakseni tanskalaista reggaeta, oli aika jees.
Koska tanskalaiset tykkää kans juoda, oli Tivolissakin älyttömästi tarjolla kaikenlaisia virvoketiskejä liki joka nurkalla, ravintoloista puhumattakaan. Parasta oli, kun joissakin teltoissa myytiin kuuden tuopin pahvisia kantolaukkuja. Käteviä!
Mut tää ylläoleva kiinnitti kyllä huomion, oli pakko maistaa, haha. Skinny Bitch todellakin, vodkaa ja mustikalta hienoisesti maistuvaa vissyä!
Myöhään illalla käytiin vielä kääntymässä Hard Rock Cafessa (toista kertaa elämässäni, eka kerta oli New York Cityssä keväällä 2007!) ja sit liki puolen yön aikaan raahauduimme takaisin hotellille näkemään unia hotelliaamiaisista ja seuraavasta päivästä. Haha, pakko pätkiä pariin osaan kun kuvia kerran riittää ja kärsivällisyyttä ei. Jatkoa seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti