perjantai 3. elokuuta 2012

Perusperjantai.

Tai no ei ihan perusperjantai, koska oon ollu lätkäleskenä koko päivän kun mies seurasi suosikkijoukkuettaan Raumalle pitsiturnaukseen. Mitään en oo saanut koko päivänä aikaiseksi, mut ei se väärin oo, kerrankos sitä viettää yksin päivän kotosalla!

... no kävin mä ehkä parilla kirpparilla kälyn kanssa ja sit katseltiin parit leffat samalla kun värjäsin ja raidoitin kälyn tukan, mut silti. Ilta on ollut mulle pyhitetty ja se on mennyt näin:
Jos teille ei ole entuudestaan tuttu tämä kyseinen elokuva (Whip it!) niin vilkaiskaa. HETI.

Samaan syssyyn onkin hyvä paikka pohtia erästä hyvinkin merkityksellistä asiaa. HIUKSET. Niitä on paljon, mut mitä niillä tekis? Turhauttaa tää moppi! Vaikka toisaalta... onhan tää tämmösenä pitkänä ihan kiva. Mut sit taas ei! Joitakin vaihtoehtoja olen pohtinut, HMM. Ehdotuksia otetaan myös vastaan.

Edellisessä merkinnässä näkyikin meikäläisen tucca, sille on kertynyt aika lailla pituutta, mut laitetaan nyt parit kuvatodisteet vielä. Kännykkäkameralaatu for t3h win!
Ja mitä mulla mielessä oli (mahdollisesti kenties):
Kuvat googlesta ja sieltä ja täältä ja tuolta. Väri varmaan pysyis kyl tummana, mut malli on hakusessa.

8 kommenttia:

 1. Sitä ekaa oon pyöritellyt jo pitkään mielessä kyllä, vika muistuttais jonkin verran mitä mulla joskus onkin jo ollut, hmm. Kiitos mielipiteestä, arvostan!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Oho, meinasin tykätä tästä kommentista mut sit tajusin ettei tää ookaan FB! :I

   Poista
 3. Eka. Hienous. Ja maku näyttää olevan tuolla pizzaosastollakin sama kuin miulla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka on kyllä aika lailla hieno. Pelkään vain ettei sellainen sovikaan minulle. Mutta kiitos mielipiteestä! (Hehe, normaalisti teen pitsat itse pohjia myöten, mutta... nyt ei jaksanu!)

   Poista