keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kuulumisia.


- Ärsyttää kun täällä tuntuu tuulevan KOKO AJAN ja vielä ihan hirveästi. Eilen alkoi paistaa onneksi aurinko, toivon mukaan se kans kestää jonkin aikaa. Turhauttaa tämmöi harmaa ja ankea kesä, mut viikonlopuksi toivoisin kyllä hyvää säätä kun velipoika tulee perjantaina piipahtamaan ja olis yhdet häätkin tiedossa.

- Ollaan katsottu Robot Chickeniä. Paljon. Ensireaktioni oli jotain tyyliin "hmmblaargh tylsää" mutta koska Seth Green ja hyvä huumori niin I've kind of grown to like it. Haha. Sopivan lyhyitä jaksoja, kelpaa hyvin katsella eikä ehdi kyllästyä.

- Isän kuolinsyy selvisi VIIMEIN. Eihän sitä jouduttukaan odotella kuin sellaiset kahdeksan kuukautta. En ole varma mitä pitäisi ajatella.


- Pitkästä aikaa käväistiin Suvilahdessa kirpparilla, kivaa! Löysin mm. kengät, turhaakin turhemman putelin, pari sarjakuvaa, yhden leffan ja kirjoja. (Ihan kuin mulla ei niitä olisi jo entuudestaan ollutkaan tarpeeksi...)

- Tein jotain, mikä mun olis pitänyt tehdä jo kauan aikaa sitten. Liityin Animalian jäseneksi! Woop woop! Lisäksi harkitsen liittyväni Oikeutta eläimille -järjestön kuukausitukijaksi, koska hei, voisihan sitä rahansa typerämminkin käyttää. (Ehkä alan hiljakseen prosessoida rahankäyttöä pääni sisällä ja viimein onnistuisin jättämään tupakoinnin kokonaan pois... Tulee tekopyhä olo tukea tuommoista toimintaa ja sit sauhutella tyytyväisenä menemään vaan.) Klikkailin itselleni myös ilmaisen infopaketin aloitteleville vegaaneille, koska no, ilmainen, ja koska kiinnostaa kovin.


- Oon lukenut ihan supervähän. Harmittaa. Viime viikonloppuna innostuin ja luin about neljä kirjaa putkeen, mut sit tahti hidastui. Kuvan pinon päällimmäinen opus nyt menossa. Sen jälkeen haluan lukea Ray Lorigaa! Tai ehkä Oksasen uusimman. Siis jos luokkakaveri lainaa sen mulle tänään, kun mennään kahville.


- Mysteeripostia! Mistä lähtien posti on jaettu meille ennen aamuyhdeksää, MITÄ! En jaksanut pukeutua ja mennä avaamaan, heräsin ovikellon soittoon. :c Mutta KOHTA lähden Postiin noutamaan mystisen postini! Jännää!


- Tämän blogin inspiroimana päätin, että haluan oppia virkkaamaan NYT HETI. Siis eilen. Koska en osannut. Joten tarvoin viimaa ja puhuria uhmaten keskustan Citymarketiin lankaostoksille ja opettelin virkkaamaan isoäidin neliöitä. Onnistuin! Mut on ne vieläkin rumia ku mitkä. Kuusi noita on, teen vielä lisää! En oo kyllä ihan varma että mitä varten, ehkä torkkupeitto? We'll see. Virkkaaminen on ihanan meditatiivista! *_*

Mitäs te ootte puuhailleet viime aikoina?

4 kommenttia:

 1. No johan oli postaus! Että tosta noin vaan opitaan virkkaamaan, liitytään Animaliaan, tuumataan tupakoinnin lopettamista ja tilataan vielä vegaaninen aloituspaketti!

  Taidan mennä harjaamaan villakoiria sohvan alle.

  Oikeesti, tosi hienoa!

  xoxo,
  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, enpä tajunnutkaan katsoa tätä asiaa tuolta kantilta! No nyt kyllä yllätin itsenikin, hihi. Kiitos, Raisa! <3

   Poista
 2. Mäkin oon viime aikoina tajunnut miettiväni ahkerasti, että pitäis jotain käsitöitä ehkä taas opetella tekemään...miksi, en tiedä. Kissat kuitenkin ne tuhoais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kaveri ystävällisesti totesi että olen vain tullut vanhaksi koska haluan oppia virkkaamaan. Sitäpaitsi on suoranaista kidutusta ja tappelua pitää kissat irti lankakeristä, joten virkkaapa nyt siinä sitte!

   Poista