torstai 8. maaliskuuta 2012

Oi tyttäreni, se on sitä kun halutaan peittää kaunis kuva mustalla maalilla.

Moi! Hyvää maaliskuuta! Tästä tulee varmaan joku sekavin postaus ikinä, hehe, mutta minkäs moiselle mahtaa. Joskus täytyy vähän revitellä ja päästää ulos kaikki mikä mielessä pyörii!

Ensinnäkin iso kiitos kommentoijille! Olen surkea vastaamaan kommentteihin, mutta jokainen kommentti on noteerattu ja luettu! Kirja-aiheiset kommentit etenkin lämmittävät sydäntäni ja mieltäni, en kykene sanoin kiittämäänkään niistä! Kiitos myös kaikille yhteisesti kommenteista ristipistoaiheiseen merkintään! Olen lopettanut tupakoinnin nyt melkolailla kokonaan (satunnaisia tarjottuja illanviettokörssejä lukuunottamatta, heh...) ja ristipistot ovat kaiken kaikkiaan oivallinen tapa harhauttaa mieltä. Kun keskittyy johonkin ajatustyötä vaativaan näpertämiseen ei tee niin usein mielikään ravata parvekkeella sauhuttelemassa.

Olen ostellut viime aikoina jonkin verran riepuja kirppareilta ja kismittää, etten saa aikaiseksi valokuvata niitä. Joskus mietin, että pitäisiköhän koettaa ottaa jonkinlaisia asukuvia blogia varten, ja sitten puoliksi vitsillä ja puoliksi uteliaisuudesta napsaisin jonkinlaisen epämääräisen otoksen kerrostalomme hissin peilistä tässä yksi päivä, jotta jengi saisi edes pienen käsityksen siitä, minkä näköisenä variksenpelättimenä hortoilen kaupungilla ihmisten ilmoilla.

Kuulokkeissa on soinut viimeisen viikon Asa ja Jätkäjätkät, ei vitsit miten en voi tarpeeksi hehkuttaa näitä kahta edellämainittua artistia/orkesteria!
Nyt tulevana lauantaina eli 10.3. Asa Masa keikkailee täällä Vaasassa ja kävin jo hankkimassa lipun, ettei vahingossakaan lopu kesken, heh. Viimeksi olen Asan nerokkaista lyriikoista ja lavakarismaisesta huitomisesta päässyt nauttimaan Nato NO WAY -keikalla Turussa keväällä 2010, eli johan se onkin korkea aika päästä uudelleen. Jou jou!

Viime lauantaina (3.3.) kävin vaihteeksi vilkuilemassa jääkiekkoakin tuolla Kuparisaaren hallilla, kun Vaasan Sport kyykytti Kouvolan Kiekkoa hienoin lukemin 7-2 (muistaakseni, heh...). Olihan noissa karsintapeleissä ihan eri meininki kuin harjoitusotteluissa ja muissa.
... mutta kyllä minä mieluummin kävisin vaikka skedekisoissa ja roller derby -matseissa, en ole vieläkään lämmennyt lätkälle. :D

Tänään suunnitelmissani on raahautua kirpputorille ja Lidliin. Keskustaan avattiin Lidl pari viikkoa sitten ja siitä on tullut uusi suosikkikauppani... Vitsit niitä vastaleivottuja croissantteja ja edullisia talviomenasiidereitä! Mieron tielle joudan tätä menoa, huh. Kivasti tulee Lidlistä mieleen viimekeväinen reissu Dubliniin ja siellä pyörivä Aldi -market, joka oli vähän niinkuin Lidl, mutta edullisempi. Lidleissä on sellaista hienoista ulkomaantuntua, josta tuun superhyvälle mielelle. En tiedä miksi.

Vinyylistä on tullut niin kuvausarka, että nykyisin liki kaikki kissakuvat mitä tänne postaan ovat Viskistä. :I Se on sellainen linssilude että oksat pois, yleensä kiehnää läppärin ruutua vinoon aina kun koetan saada jotain aikaiseksi, ja sit kun saa häirittyä mielestään riittävästi, asettuu mukavasti nukkumaan leipälaatikon päälle. Vielä se siihen mahtuu, mutta odotan innolla päivää, kun se alkaa olla jo niin iso poika, ettei kykene enää mahduttautumaan aiempiin suosikkipaikkoihinsa.

Ja ristipistot, joo, olen mä niitä edelleen tehnyt... Tulee kieltämättä vähän hölmö olo kun niin innoissani näperrän käsitöitä ja teen huoneentauluja sun muita, mutta hei, ainakaan eivät ole mitään perinteisiä kukka-aiheisia rääpellyksiä!
Siinä teille myös aamukaunis Inkeri, joka nukkui surkeat yöunet ja joutui heräämään aamulla aikaisin ruokkimaan kissoja ja siivoamaan niiden laatikon, kun maukunakit päättivät pitää niin hemmetinmoista mekkalaa että oli ihan pakko nousta. Kun kerran herään kesken unien niin en enää unta saa, tää on kirous! No, ainakaan ei tule nukuttua liian myöhään. :I Mutta ettei tuo hirveä variksenpelätinkuva minusta jäisi kummittelemaan teidän mieleen koko loppupäiväksi, niin postaan loppuun vielä muutaman pärstäkuvan eiliseltä, vaikka niissäkin kohtalaisen meikitön kyllä olen. Otsatukka teki comebackin, se on vino ja epäsiisti and I love it!

4 kommenttia:

 1. Ihana kaunis Inkeriseni! ♥
  Tee mulle synttärilahjaksi ristipistotyö Black Magesta? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka kyllähän me molemmat tiedetään että sinä se kaunokainen tässä oot! HEI JOO, Black Mage cross stitch, pidän mielessä!

   Poista
 2. Sä olet vaan niin kaunis. Ihan mielettömän upean näköinen aina vaan. Huoh. Voi sinä.

  VastaaPoista