maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesä-kesä-kesäkuu!

Oon ollut ihan ennätyspaljon pihalla tässä kuussa! Oon sellanen kotirotta että harvoin jaksan mennä ulos roikkumaan. Eri asia olis, jos ois oma piha käytössä; sithän mä varmaan lojuisin tuntikaupalla kirjan kanssa, vaan kun ei niin ei. Ei se parvekekaan ihan yhtä houkutteleva paikka ole, mutta noh, samapa tuo. Oon saanut väriä käsivarsiini ja olkapäät punottaa, ei sentään ihan täysin ehtineet palaa, heh.
Hetken mielijohteesta keksin värjätä hiukseni. Tarkoitus oli uusia se perinteinen sinimusta, mikä mulla on ollut jo vuositolkulla, mutta miehekkeen yllyttämänä menin ja ostin värinpoiston ja jonninsortin punaista, joten onpahan nyt sit. Aika kirkas auringonpaisteessa, kuvassa ei näemmä niinkään, hehe. Pisti väkisinkin hymyilyttämään keskustassa tänään kun jostain kuului randomin pikkulapsen kirkas ääni itsestäänselvyydestä, "kato tolla tytöllä on punanen tukka!" Lapset on niin huikeita kun kokevat olennaiseksi asiaksi ilmoittaa itsestäänselvät asiat suureen ääneen vanhemmilleen piittaamatta pätkääkään siitä, kuulevatko asianomaiset toteamusta vai ei.

Koko viikonloppu meni pitkälti appiukon luona miehen kanssa, kun siellä oli niitä terassihommia vieläkin. Kuoppiahan me käytiin jokunen aika sit siellä kaivelemassa, nyt päästiinkin sit kasaamaan itse terassia (tai mä lähinnä vaan ojentelin nauloja ja suoristelin asioita). Ahhh hyvä sää, tekeminen, kylmä limsa ja maukas vegeruoka nam.

Oon toistaiseksi tullut siihen tulokseen että onhan tää kesä aika hyvä vuodenaika. Etenkin, jos itikat eivät piinaa jatkuvasti, tarjolla on kylmää juotavaa ja itsetunto on edes jotenkin kohdillaan että sitä tohtii kiskoa hieman vähäisempääkin vaatetta ylleen paahtumisen välttämiseksi. Tykkään mun uudesta tukasta ja aurinkolaseista jotka - harvinaista kyllä - sopivat mulle kuin nenä päähän, varhaispottuja on tarjolla jo ihan kohtuullisen edulliseen hintaan kaupoissa ja grillijuusto on tänä kesänä mun suosikkiruoka. Paikoin on mennyt arki-illat tissutteluksi, Happy Joet ja Somersbyt on nyt ne mitkä maittais, vaikka yritänkin parhaani mukaan hörppiä vettä aina kun vaan muistan.
Oon lueskellut paljon Johanna Sinisaloa kasvavan innostuksen vallassa ja hipelöinyt Lontoosta ostamani Will Selfin kirjaa melkein hiirenkorville asti, mut en oo vielä päässyt alkua pidemmälle. Odotan illan Salkkareita ja HelsINKiä kuin kuuta nousevaa, kyytipojaks olis tarkoitus laittaa niitä paljon kehuttuja varhaisperunoita ja paistella vähän halloumia ja myöhemmin katsastaa yks potentiaalisesti hyvä uusi kauhuleffa ja ja ja huomenna loikkaankin junaan ja suuntaan Rajamäelle tapaamaan ystäviä ja aijettä. Veljiäkin - molempia, jopa! - tulee nähtyä ens torstaina, vaikkakin hieman ikävimmissä merkeissä, kun kohdataan Espoossa hautajaisten merkeissä. Sieltä sukellan vielä toviksi takas Rajamäelle ennenkuin palaudun Vaasaan. Kattellaan josko saisin Rajiksesta käsin väkerrettä jonkinlaista merkintää, kohta mun blogissa on käyty jo 20000 kertaa ja se on musta paljon se! Kiitos! (Tosin puolet niistä on varmaan mun omia käyntikertoja, haha.)

7 kommenttia:

 1. guuu, sun tukka on niin upeen näkönen.
  Itekin oon miettinyt että värjäisin joskus punaisemmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikä, mut kiitos! Pitää koittaa napata parempi kuva auringonvalossa, ei tämä punaisuus pääse muuten oikeuksiinsa. :3 Ja värjää ihmeessä! Voihan sitä kokeilla vaikka jotain kevyttä sävytettä ensiksi jos ei heti halua hirveän vahvaa punaisuutta?

   Poista
 2. Miten huikea väri! :3

  VastaaPoista
 3. Oh, kaunis Saija! ♥ Punatukat on aina hrrrrrr kuumia! ;)))

  VastaaPoista