keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Voimabiisihaaste!

Oon aina ihan täpinöissäni ja otettu kun joku joskus keksii haastaa mut tekemään jotain! Tällä kertaa Missing Piecesin nonna haastoi mut listaamaan kolme nk. voimabiisiä. Hirveän hankalaa valita vain kolme biisiä, mutta katsotaan!

Säännöt kuuluvat seuraavanlaisesti: "Listaa kolme(3) omaa Voimabiisiä. Kappaletta jotka saa hyvälle mielelle. Josta saa energiaa ja nimenomaan positiivista energiaa. Biisit jotka saa tanssijalat pakostakin hyppimään. Kerro pienellä tekstinpätkällä biisistä, miksi juuri se. Jaa kavereille ja haasta kolme(3) bloggaajaa listaamaan omat Voimabiisinsä.

Huom! Kyse ei nyt kuitenkaan saa olla pelkästään hyvästä biisistä, mitä on kiva kuunnella, vaan nimenomaan biisistä josta saa voimaa. Biisistä, joka nostaa sut taas jaloilleen ja saa huomaamaan, että Elämäähän tämä vain on." Eli ei siis mitään ihansamatääonihanhyvä -biisejä, vaan oikeesti sellasia joita palaa kuuntelemaan kun on paska fiilis, biisejä joista tavallaan saa voimaa.

Ei sit mitään toivoakaan että saisin nämä johonkin paremmuusjärjestykseen, but here goes...

Pyhimys: Talvipuutarha

No ok, suomiräppi on mulle pahe. Mut ei ihan mikä tahansa suomirap, vaan sellaset artistit, joiden lyriikat on oikeesti taidetta eikä mitään liibalaabaa, et niitä sanavalintoja ja vertauskuvia on vähän mietitty eikä vaan lätkitty sanoja toisen perään et "kunhan nyt jotain". Talvipuutarha on vaan niin lohdullinen ja rakastan sitä mielenmaisemaa mikä mun silmien eteen maalautuu biisin edetessä pitkästä alkuintrosta toistuvaan kertsiin myöten.

Flogging Molly: Float
Mulla on vähän kumma tapa saada voimaa kaikista melankolisista ja vähän angstisistakin biiseistä. Ehkä se on se yks säkeistö siellä loppupuolella on se voimanlähde, minkä takia kuuntelen tätä biisiä toistolla vieläkin usein.

A Day To Remember: All I Want
Tää nyt on vähän tylsästi sanottu, mutta tämä biisi puhuu omasta puolestaan. Oli vaikeeta valita vain yksi ADTR:n biisi, koska bändin tuotannosta iso-osa on mulle sellasia voimaa antavia biisejä...

Ja sit! Paras osuus! Koskaan ei ole ollut ihmisten tagittaminen näin kivaa!
Nakki listata omat voimabiisit TOP3 lankeaa siis Lintulle, Emiliyalle sekä Iiahille. Enjoy!

2 kommenttia:

 1. Kiitos ihana kun teit haasteen <3 Lisääthän vielä tekstiin sen Huom! -kohdan, koska se on se oleellisin ja näin saadaan maailmalle haaste kokonaisuudessaan menemään, sillä tuo ensimmäinen kappale antaa ymmärtää muuta kuin mikä on haasteen todellinen sisältö.

  Sinä kyllä ymmärsit haasteen oikein, eli ei mitään liirumlaarum biisejä, vaan nimen omaan kappaleita joista saa voimaa jatkaa huomiseen jne! Oletkin ihana <3

  ps. Tarkistathan että haastamillasi heeboilla on myös haaste jaettu kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops, minäpä lisään! Ja tietysti tein, mielelläni ihan, tämähän oli mahtava haaste. Muutenkin kun tuo musiikki niin lähellä sydäntä, heh.

   Poista