maanantai 2. syyskuuta 2013

Kun ikiteini vanheni vuodella.

Jep, syntymäpäiväni oli ja meni. Viime torstaina kilahti taas yksi vuosi lisää mittariin ja onhan sitä jo kriiseilty. Lohdullisia sanoja olen saanut jo 30-vuotta täyttäneiltä, että odotahan vielä vuosi niin sittenhän sitä vasta kriisin kourissa ollaankin, haha, joten yritän nyt nauttia olostani vielä niin kauan kun ikäni alkaa kakkosella.

Torstaina oli ihan normaali päivä, mitään spessujuttuja sen kummemmin, paitsi että mies oli jättänyt mulle jääkaappiin synttärikortin ja tölkillisen energiajuomaa, koska olenhan aikamoinen ES-Jonna iästäni huolimatta. Tosin terveyssyistä olen yrittänyt vähentää/lopettaa kofeiinipitoisten juomien nauttimista, mutta kyllähän sitä nyt toisinaan voi lipittää energiajuomaa!


Myöskin edellispäivänä (miehelle osoitettu) paketti ilmeni osoitetuksi minulle ja sieltähän paljastui vaikka mitä kivaa. Yhyy, I'm not worthy!


Raisa oli lähettänyt minulle mitä huikeimman synttäriylläripaketin ja olen vieläkin ihan sanaton tästä. ;_; Kiitos! Pretty Vegan -pussukka päätyi heti penaalikseni ja torstaina sitä jo ihasteltiin saksantunnilla vierustovereiden toimesta! Tarjosin siellä kanssaopiskelijoille myös rasiallisen Wiener Nougateja ja vastapalkkioksi mokomat lauloivat mulle onnittelulaulun saksaksi. Nolotti vähän.

Aiemmin muuten viime viikolla sain paketin Turustakin yllättäen nti M:ltä, ja sieltä kuoriutui suloisen synttärikortin lisäksi pieni pinkki Ugly Doll, jonka ripustin oitis laukkuuni. Viskiä kiinnosti suunnattoman paljon mokoma pieni otus ja valokuvaamisesta ei oikein tahtonut tulla mitään, mutta niinhän se aina menee tällaisten yliuteliaiden maukunakkien kanssa.


Perjantaina sitten olikin tiedossa jotain ihan muuta, nimittäin illansuussa ovikellomme alkoi soida useampaankin otteeseen ja hämmennyksekseni sisään lappoi muutamisen ystävä ja kaveri istumaan iltaa syntymäpäiväni kunniaksi. Kukaan ei ole koskaan ennen järjestänyt mulle yllätyskekkereitä, joten kerta oli ensimmäinen ja vaikka vähän kauhuissani olinkin mm. likaisesta tukasta, tarjoilujen puutteesta, meikittömästä nassusta ja jäätävästä väsymyksestä, niin en voi kyllä sanoa etteikö olisi ollut mukavaa! Mieheni oli kutsunut muutaman kaverin yliopistolta, muutaman yhteistutun ja vanhaan ystäväni ravintolakouluajoilta, joka tuli takiani ihan Tampereelta asti. ;_; (Kuulemma muitakin oli kovasti kutsuttu, mutta koska moni ystäväni asuu aivan toisella puolella Suomea niin ymmärrän kyllä enemmän kuin hyvin mikäli joku ei paikalle päässyt.) Suuri kiitos silti mukana olleille!


Ja lahjuksiakin ne toivat, reekeleet, vaikken mitään toivonutkaan! Ihan jo kavereiden hyvä, leppoisa seura olisi ollut riittämiin!


Kemujen jälkeen vielä syötiin ristikkoperunia ja porkkananappeja kolmestaan miehen ja tamperelaistuneen ystäväni nti T:n kanssa samalla kun katseltiin The Conjuring. Oivallinen päätös oivalliselle illalle! Aamulla toki olin virkeänä ennen muita ylhäällä ja kyhäsin kevyen aamiaisen tiskin lomassa; hedelmiä, pähkinöitä ja kokeilun vuoksi Danerolles-croissantteja, jotka oli oikeastaan aika hyviä! Siis ollakseen croissantteja suoraan tölkistä, hehe.


Ennen kuin saatoin T:n asemalle iltapäivällä, ehdittiin käväistä kuitenkin kahvittelemassa aurinkoisessa Vaasan keskustassa ja vaihtamassa kuulumisia, kun edelliskerrasta olikin taas vaihteeksi vierähtänyt jo hyvä tovi.

Mutta kaiken kaikkiaan oli aivan mahtavaa, kiitos kaikille, yhyy, I'm not worthy..!

2 kommenttia: