torstai 27. lokakuuta 2011

Heaven on earth.

Niin joo, se Rajamäki -viikonloppu! No, ihan yhtä huikea se oli kuin aina ennenkin, hehe. Ollaan tunnettu tän kyseisen ystävän kanssa jo jotain 10-11 vuotta ja vieläkin vain siedetään toisiamme. Toki välimatka ja se, että kummatkin ollaan melko toivottomia tapauksia puhelimien kanssa vaikuttaa asiaan, mutta silti. Rajamäellä mä käyn aina silloin tällöin rentoutumassa, se on mulle ihan taivas maan päällä. Hyvää seuraa, hyvä sijainti (metsää ympärillä, haja-asutusta, iso omakotitalo pihoineen, hiekkaranta kiven heiton päässä) ja tietty sapuskaa ja leffoja ja mitä kaikkea. Aina edetään saman kaavan kautta: haetaan kaupasta kasapäin naposteltavaa ja juotavaa, linnottaudutaan neljän seinän sisälle ja liimaudutaan töllön ääreen katsomaan maratoonina kauhuelokuvia.

Tällä kertaa jäivät itse elokuvat hieman vähemmälle, mutta postaan tähän nyt ehdottomat suosikit tuolta viikonlopulta, hehe.


Ah, mustavalkoiset vanhat kauhuelokuvat... Tsekkailtiin myös Nosferatu vuodelta 1922, mutta ei se ihan yhtä suurta vaikutusta tehnyt kuin Mustan Laguunin Hirviöt. Good times, still.

Se olikin sit viimeinen kerta hetkeen kun sinne päin suuntaan uudelleen. Nyt tulevana lauantaina seuraa viimein muutto Vaasan ihmeelliselle maaperälle, hui. En malta odottaa että automatka on ohi ja tavarat rehattu uuteen kämppään sisälle. Väsyttää jo nyt ajatella koko muuttoruljanssia, mutta sittenpähän se on ohi. Oon kyllästynyt elämään laatikoiden seassa askeettisissa oloissa, haluan purkamaan ne mahdollisimman pian ja asettumaan taloksi. :I

Eastpak Antidote Tourista sanon sen verran, että rrrrraaaaaa huikea! Kunnollisia kuviahan mulla ei sieltä ole, mutta väliäkö tuolla. Olisin voinut tähän pari surkeaa otosta täräyttää, mutta näemmä kamera on jo pakattu, joten se jäänee sitten toiseen kertaan. Oh well. Stay tuned!

2 kommenttia:

 1. On kyllä tosi ihana lukea että viihdyit ja tykkäät muutenkin käydä, vaikka henkilökohtaisesti pidän itseäni yhtenä maailmankaikkeuden tylsimmistä ihmisistä, heh. Onneksi ehdittiin pitää tämä perinteinen nörtteilyputki vielä kerran ennen kuin kulkeudut jonnekin entistä kauemmas. =)

  No, varoituksensana, nyt kun kerran lykkäsit osoitteen saatan stalkata täällä ajoittain. Toivottavasti muutto menee hyvin, odotan päivityksiä sen osalta.
  ~Spyrre

  VastaaPoista
 2. Haha, niinpä taisin joo antaakin sulle tämän osoitteen, hehe. :D Kiva että tulit ja kommentoit, tee niin jatkossakin!

  Ja ainahan mä siellä teillä viihdyn! Oikeasti joku rentouttavin tapa viettää aikaa, oikea lomaparatiisi. <3

  VastaaPoista