torstai 13. lokakuuta 2011

Vitsiniekan vaimona olemisen plussapuolia.

Aviomieheni toimii melko aktiivisesti Facebookissa, ja tykkäileekin siellä kaikenlaisista erilaisista jännistä asioista, kuten myös Gato Negro -punaviinin Suomi -sivusta. Siellä oli tässä taannoin pienimuotoinen kilpailu, jossa kisailijat osallistuivat kertomalla jonkin kissa-aiheisen vitsin.

No, mieheni voitti sen kertomalla tosielämään perustuvan vitsin (yhden toisen, melko old school -henkisen kaskun ohella). Vitsi kuului seuraavasti:

- Mitä yhteistä on meidän huushollin kissalla ja naisella?
- Molemmat ovat imurointipäivänä piilossa.

Sadly, this is true. x)

Eilen noudimme Postista palkintopaketin, joka ei odotuksiemme mukaan sisältänytkään Gato Negro -mainossälää, vaan jotain ihan muuta...

... nimittäin Marimekon superihanan sinisävyisen lintuaiheisen peltirasian, joka piti sisällään kaksi aiheeseen sopivaa mukia ja leivinliinan! ♥ Luonnollisestikin allekirjoittanut oli tästä enemmän mielissään, mutta kertoihan tuo voittajavitsi minusta, joten eiköhän tämä ole ihan ansaittua. (Aviomieheni kylläkin väittää, että "Sekosiko Kissasi" sen voiton kotiin toi, mutta minä en ole ihan samaa mieltä.) En ole mikään Marimekon suurin fani, mutta hei, free stuff on aina free stuff, joten jee!

Tänään olen ehtinut jo sheivata miehen pään, käydä suihkussa, kirjoittaa loppuun yhden kirjeen ja leipoa eväspatonkeja. Kuvatodisteita:

Ennen:
Jälkeen:
Vielä en ole ehtinyt testata makua, mutta eiköhän noita syö ennemmin kuin selkäänsa ottaa.

Vielä aion koettaa parhaani mukaan olla jaksavainen ja ahkera ennen satamaan lähtöä, pitäis tarttua kynään ja paperiin ja piirtää eräälle huikealle vegaanikirjailijalle pari kuvaa jotta saisin ne valmiiksi vielä tänään ennen lähtöäni, joten nyt loppuu jaarittelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti